De Suitable Dagaanbieding met vandaag in de aanbieding....
spacer
 
 
Logo Suitable   Suitable, de grootste in online herenmode!
16 Suitable shops  16 Suitable shops    Webversie
 
Alleen vandaag   50% korting
 
NZA Casual Overhemd Katikati Donkergroen
NZA Casual Overhemd Katikati Donkergroen
 
-50%
 
  • Merk: New Zealand Auckland
  • Pasvorm: Modern-Fit
  • Materiaal: Stretch
79,95  39,95   
BEKIJK DEAL
 
 
Elke dag een topdeal  Elke dag een topdeal    Kortingen tot wel 60%  Kortingen tot 70%    Altijd gratis verzending  Altijd gratis verzending   
 
NZA Casual Overhemd Katikati Donkergroen
 

Kies voor een stijlvol overhemd met een casual touch, met dit Katikati overhemd van New Zealand Auckland. Het herenshirt is voorzien van een donkergroen 'army' stippen dessin. Daarnaast is het trendy shirt afgewerkt met een casual button down boord, lichtgekleurde knopen en een borstzakje met geborduurd merklogo. Combineer het casual overhemd met een colbert voor een modische twist of draag het overhemd onder een pullover of op een chino voor een casual touch.

Het overhemd van NZA heeft een Modern-Fit pasvorm die licht getailleerd langs het lichaam valt en je zo voorziet van zowel een verzorgde look als voldoende ruimte om vrij te kunnen bewegen. Doordat het overhemd gemaakt is van katoen gemixt met elastaan (stretch) heeft het modische shirt een hoog draagcomfort en een prettige stretch.

  • NZA Overhemd Katikati 
  • Met donkergroen stipdessin
  • Licht getailleerde Modern-Fit pasvorm
  • Gemaakt van 97% katoen en 3% stretch
 
   Profiteer vandaag van 50% korting! Deze aanbieding is alleen geldig op 25 maart 2020! OP = OP
 
 
payment
 
De getoonde acties zijn niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen. Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden. Wil je deze of andere nieuwsbrieven van ons niet meer ontvangen?

Wijzig profiel | Uitschrijven

Je ontvangt dit bericht omdat je met dit mailadres ingeschreven bent voor de Suitable nieuwsbrief. Voeg klantenservice@suitable.nl toe aan de contactpersonen om er zeker van te zijn dat je onze nieuwsbrief ontvangt.