De Suitable Dagaanbieding met vandaag in de aanbieding....
spacer
 
 
Logo Suitable   Suitable, de grootste in online herenmode!
16 Suitable shops  16 Suitable shops    Webversie
 
Alleen vandaag   25% korting
 
Scotch and Soda Polo Print Wit
Scotch and Soda Polo Print Wit
 
-25%
 
  • Merk: Scotch and Soda
  • Pasvorm: Slim-Fit
  • Materiaal: Stretch
59,95  44,95   
BEKIJK DEAL
 
 
Elke dag een topdeal  Elke dag een topdeal    Kortingen tot wel 60%  Kortingen tot 70%    Altijd gratis verzending  Altijd gratis verzending   
 
Scotch and Soda Polo Print Wit
 

Alle kleding van Scotch en Soda is rijk aan details en heeft een uitstekende kwaliteit. De ontwerpers van Scotch laten geen enkel middel onbenut bij het uitwerken en verfijnen van hun kledingstukken, waarbij ook de afwerking van de binnenkant niet wordt vergeten. Deze herenpolo heeft een modische all-over dessin en een heldere witte kleur in een klassieke pique binding. Daarnaast is de casual polo afgewerkt met lichtgekleurde knopen. 

Het poloshirt heeft een Slim-Fit pasvorm die getailleerd om je lichaam valt en je zo voorziet van zowel een verzorgde look als voldoende bewegingsruimte. Doordat de herenpolo gemaakt is van 95% katoen gemixt met 5% elastaan (stretch), biedt deze jou een zachte touch, ademend vermogen en hoog draagcomfort door de bewegingsvrijheid. 

  • Scotch and Soda Polo
  • In een donkergroene kleur
  • Getailleerde Slim-Fit pasvorm
  • Gemaakt van 95% katoen en 5% stretch (elastaan)
 
   Profiteer vandaag van 25% korting! Deze aanbieding is alleen geldig op 29 juni 2020! OP = OP
 
 
payment
 
De getoonde acties zijn niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen. Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden. Wil je deze of andere nieuwsbrieven van ons niet meer ontvangen?

Wijzig profiel | Uitschrijven

Je ontvangt dit bericht omdat je met dit mailadres ingeschreven bent voor de Suitable nieuwsbrief. Voeg klantenservice@suitable.nl toe aan de contactpersonen om er zeker van te zijn dat je onze nieuwsbrief ontvangt.