Allergiebeurs 2017 en romig ijs zonder room

2 years ago


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

Voor de tiende keer wordt de Allergiebeurs georganiseerd, ongelofelijk he? Deze bijzondere edititie gaat echt geweldig worden, maar liefst vier dagen ben je van harte welkom in de Jaarbeurs in Utrecht. De Allergiebeurs zal gehouden worden van 2 t/m 5 februari 2016.

We zijn een samenwerking aangegaan met de Nationale Gezondheidsbeurs, zij hebben de commerciële en organisatorische ervaring om de Allergiebeurs te laten groeien zodat jij, als bezoeker, echt een geweldige dag zult beleven.

Wij blijven betrokken als kenniscentrum waarbij we een bijdrage leveren aan het inhoudelijke programma zodat je kunt rekenen op een lezingen op topniveau. 

Bestel nog niet je kaarten, we hebben een mooie deal voor je in het vooruitzicht! 
Meer informatie over de kaarten en de inhoud van het lezingenprogramma volgen binnenkort, heb je speciale wensen over lezingen: laat het ons weten! 

Meer Informatie  Romig ijs zonder room

Je merkt dat er steeds meer producten beschikbaar zijn die zeer geschikt zijn voor mensen die iets niet kunnen eten vanwege hun allergie. Toen wij aan het begin stonden van onze reis in allergie-land, nu 13 jaar geleden, was het haast ondenkbaar iets geschikts te vinden wat buiten erg lekker ook er nog eens super uitzag. Als je nu in de supermarkt komt, staan de schappen er niet vol mee, maar af en toe kom je een pareltje tegen…. Zo ook dit heerlijke schepijs, romig ijs nog wel, maar dan zonder melk bereid! 

Lees verder

Mocht je nog op vakantie gaan, heel veel plezier gewenst! Blijf je thuis, geniet dan lekker van het mooie weer! Deel gerust je leuke ervaringen op onze Facebook pagina, misschien halen anderen er inspiratie uit. 

Graag tot snel! 

Het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen

Afmelden

Allergiesupermarkt.nl

Categories: Health | Welfare
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019