Eerste of een vervolgstap naar automatisering?
Gawalo
Online versie
GILDE

Alles onder controle
In Nederland gebruiken veel installatiebedrijven zogenoemde bedrijfssoftware. Logisch, want alleen al met een basispakket kan een organisatie bedrijfsprocessen efficiënt onder controle houden. Denk hierbij aan CRM, calculatie, facturatie en projectadministratie. Maar wat heeft u nu écht nodig? En wat is de volgende stap in het kiezen van een softwaresysteem?

Éen pakket voor alle processen? 
Eén pakket bedrijfssoftware voor de installatiebranche heeft grote voordelen. Dit geldt voor de installateur die zijn bedrijfsprocessen nog niet heeft geautomatiseerd, maar ook voor de installateur die alleen de eerste stap heeft gezet met losse programma’s. 

Wat u wilt
Het hele idee van bedrijfssoftware is dat u de bedrijfsprocessen kunt automatiseren die u ook echt wilt automatiseren. Daarom omvat het complete systeem van Gilde alle modules en apps die uw bedrijf nodig heeft om efficiënt te kunnen werken. U beslist welke u activeert en dus ook welke u betaalt.

Whitepaper
Gratis whitepaper
Wat zijn de wensen, wat heeft u daarvoor nodig, wat past bij uw organisatie en bij uw medewerkers? Dit whitepaper geeft een praktisch stappenplan om een beredeneerde keuze te kunnen maken voor uw situatie. Gilde Software geeft op basis van kennis en ervaring aan welke vervolgstappen het beste kunnen worden gemaakt. Het gaat erom waar u nu staat en waar u naar toe wilt.
Deze mail vind ik
positief negatief
Vakmedianet
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright