Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de Tour de France, bijvoorbeeld over alle cijfers van de ploegen.
Fiets
Alles over de nieuwe Trek Madone Gen8

'Licht als Émonda, snel als Madone', zo wordt de nieuwe Trek Madone Gen8 omschreven door de Amerikaanse fietsenbouwer. De Émonda wordt daarmee overbodig en verdwijnt uit de collectie. Lees op onze site alles over de nieuwe Trek Madone Gen8!

Fiets
Fiets de Podcast: Shimano of SRAM?

Zit je in kamp Shimano of juist in kamp SRAM? Of laat je die keuze lekker over aan het fietsenmerk of Marktplaats? Waarom zijn deze twee merken de veelvraten als het aankomt op groepsets? En wat zijn eigenlijk de grote verschillen tussen Shimano en SRAM? In de nieuwste aflevering van Fiets de Podcast bespreken we het. 

Fiets
De Tour in cijfers

De Tour de France is ook logistiek een gigantische operatie. Wat gaat er per team eigenlijk allemaal mee naar de Tour? Wij vroegen het aan de Belgische profploeg Intermarché-Wanty en zij stuurden een hele lijst terug. Met 884 hotelovernachtingen!

Fiets
Alle Tourploegen

Op 29 juni gaat de Tour de France 2024 van start. Niet in Frankrijk, maar in het Italiaanse Florence. Er doen in totaal 176 renners mee, verdeeld over 22 ploegen. Wie verschijnen er allemaal aan de start? Wij zetten alle bevestigde ploegen en deelnemers voor je op een rijtje.

Advertorial
Fiets
 
De nieuwe SHARQ wielen van Fulcrum

FULCRUM SHARQ brengt een revolutie teweeg in endurance en allroad op alle wegen, van asfalt tot grind. De wielen verenigen wendbaarheid, aerodynamica en weerstand. Nieuw 2-Wave velgontwerp, A3RO spaken, 25 mm binnenkanaal en een gewicht van 1.440 gr.

Fiets
Prijzengeld Tour

Wie de minste tijd nodig heeft om van Florence naar Nice te rijden, is de winnaar van de Tour de France 2024. Maar hoe zit het met de verschillende truien en wat leveren ze op? Wij hebben een overzicht van het prijzengeld gemaakt. 

Fiets
Haal het Tourpakket!

Zaterdag gaat de Tour van start in Italië. Wil je alles weten over het parcours, de deelnemers en de favorieten? Haal dan nu nog het officiële Tourpakket van Procycling in huis. Voor 13,95 is het pakket van jou.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden