FietsActief wijst je de weg
Extra dik!

Extra dik!

Bestel FietsActief editie 2/3 direct HIER mét Streekgids Kromme Rijn




 

Meer weten over de oorzaken en het voorkomen van zadelpijn? De veelzijdige fietsenmaker Roel Perenboom legt het helder uit in deze video.

FietsActief
Hier let je op
Fietsbroek met zeem kopen

Niets leuker dan je goed voorbereiden op je lange of korte fietsvakantie(s). Ben je misschien van plan om daarvoor een fietsbroek met zeem te kopen? We zetten het een en ander op een rij en noemen vier zaken om op te letten bij aanschaf.

FietsActief
Handdoek & fietsbroek
Fietshack

Een lifehack is zo'n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat handig! Simpele trucs die het leven makkelijker maken. Wij verzamelen fietshacks. Deze keer: zo krijg je je fietsbroek snel droog.

FietsActief
Goed zitten?
Zo stel je je fiets af

En als we het dan toch hebben over lekker zitten: niet alleen zeem en zadel zijn van belang, maar ook de afstelling van je fiets. Zo stel je je fiets goed af. 

FietsActief
Advertorial
Ken je dat prikkende gevoel?

Brandende billen, pijnlijke zitbotten; het is een herkenbaar probleem voor veel fietsers. Als oplossing ontwikkelde fietsbroekexpert GONSO de SITIVO-collectie: fietsbroeken met zemen die zijn afgestemd op de zitpositie en zo de bijbehorende drukpunten optimaal ondersteunen.

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden