Altijd betrouwbare reviews, onafhankelijke informatie over producten en prijzen
Niet goed leesbaar? Bekijk dan de webversie.
kieskeurig.nl
review koolmonoxidemelder header
Beste lezer,

Sta je weleens stil bij het gevaar van koolmonoxide? Koolmonoxide wordt ook wel een sluipmoordenaar genoemd – je ziet het niet, je hoort het niet en je ruikt het niet. Juist daarom is een melder zo belangrijk. Hoewel koolmonoxidemelders in Nederland niet verplicht zijn, is het ten zeerste aan te raden er eentje te plaatsen. Het maakt je huis – en je leven! – zo veel veiliger.
Lees nu alles over koolmonoxidemelders
> Of vergelijk direct koolmonoxide melders
 

Wil jij deze winter gezond blijven?

Met droge lucht in huis, weinig zonlicht en onvoorspelbare weersomstandigheden ligt de griep altijd op de loer. De winterperiode daagt je uit goed voor jezelf (en voor anderen) te zorgen. Wees gerust: wij helpen je een handje.
huidverzorging
Energylight, bodylotion, gezichtssauna. Geef tijdens de winter je huid de aandacht die het verdient.
Nu bekijken
bruining
De hele winter lang een zomers kleurtje? Er is allerlei handige bruiningsapparatuur beschikbaar die je daarbij helpt.
Nu bekijken
https://www.kieskeurig.nl/koortsthermometer
Vermoed je koorts of griepje? Met een koortsthermometer weet je snel hoe de vlag erbij hangt en of je echt verhoging hebt.
Nu bekijken
 

Oriënteren op een e-bike?

Zo doe je dat!

Er is zo veel keuze qua elektrische fietsen, en ook minstens zo veel informatie over accu’s, motoren en andere belangrijke onderdelen van de e-bike … Hoe kom jij goed beslagen ten ijs? Kjeld, onze e-bike-expert, helpt jou op weg!
> Lees de tips en adviezen van Kjeld
ebike kjeld image
 
ADVERTORIAL | REMINGTON

Jouw haar, jouw style met Remington

Voor de meeste vrouwen is dit een herkenbaar verhaal: we hebben een stijltang, krultang, föhn en verschillende borstels in huis om ons haar perfect te stylen tijdens het föhnen. Maar al die producten nemen veel ruimte in beslag en het wisselen ertussen kan soms erg lastig zijn. Gelukkig denkt Remington graag met ons mee en presenteert ons de Keratin Protect Föhnborstel/Krulborstel en de Sleek & Curl Expert Stijltang.
> Lees er hier meer over!
beeld mobile remington
 
testpanelbeeld
Wil jij gratis de allernieuwste producten uitproberen? Dan is het Kieskeurig-testpanel iets voor jou. Wij geven onze testpanelleden regelmatig de kans om hun oprechte mening over producten als smartphones, televisies, klusapparaten en nog veel meer te geven. Word jij ook testpanellid voor Kieskeurig?
🙋 Word lid
Meer testpanels

Recente testpaneluitslagen

LG G8x ThinQ Dual Screen | Smartphone

lg_dual_screen
De LG Dual Screen G8X is met zijn dubbele scherm een bijzondere smartphone. Je kunt die twee schermen zelfs onafhankelijk van elkaar gebruiken. Leuke gimmick, maar heb je er ook écht wat aan?
Verder lezen

Princess 182070 | Hetelucht oven

testpanel_princess_182070
De Aerofryer Oven is niet alleen te gebruiken voor frietjes, maar ook voor het gezonder bereiden van bijvoorbeeld vlees, vis en zelfs gedroogd fruit. Benieuwd hoe het testpanel dat heeft ervaren?
Verder lezen
 
 

Homepage
Schrijf een review
Testpanels
Onderzoeken

Afmelden
Voorkeuren wijzigen
Privacy en cookiebeleid
Contact