Fiets - nieuwsbrief week 45 - 2017
Fiets

Fietsen met 1X

Is een enkel voorblad genoeg?

Van 8 naar 9, 10 en 11. Van een 52/42 naar 30/39/50 of naar een ’32’ voor en een ‘42’ achter. Er zijn een heleboel versnellingscombinaties mogelijk tussen voor- en achterwiel van een racer, crosser en gravel racer. Naar aanleiding van het nieuws dat Aqua Blue Sports met de 3T Strada met 1X Force in het profpeloton gaat rijden haalden we de review uit 2016 nog eens uit het archief. Toen testten wij al 3 fietsen met 1X, twee cross-/gravelbikes en de Rose wegfiets, met de groepset van SRAM.

Fiets

Bucketlist event

Three Peaks Challenge

Er zijn tochten en wedstrijden die bij iedere renner tot de verbeelding spreken. Tochten die dusdanig zwaar of uniek zijn dat alleen de naam al meteen een belletje doet rinkelen. Eens per jaar is er in het veld ook zo’n evenement. Een crosswedstrijd die veel langer duurt dan een uurtje en eigenlijk nog weinig met een veldrit te maken heeft. En misschien juist daarom wel zo'n wedstrijd is met een bijzondere aantrekkingskracht: de Three Peaks Cyclo-Cross in England.

Fiets

Jouw mening telt!

Help de KlimApp te verbeteren

Afgelopen zomer lanceerden wij met trots onze nieuwe KlimApp. Om nog een verbeterslag te maken, willen we graag telefonische interviews houden met fietsers die onze KlimApp hebben gedownload. Het maakt niet uit of je wel of geen landen hebt aangeschaft, jouw mening telt! In ruil voor je deelname ontvang je van ons een gratis Onderhoud en Reparatiegids ter waarde van €9,95.

Nu in de winkel

FIETS 11

In dit nummer kijkt Fiets hoe het gaat rond Sasbachwalden, waar hard wordt gewerkt aan wat de langste downhill van Europa moet worden. Ook onderzoeken we de golf van individualisering waarbij we ons als fietsers steeds meer van de massa proberen te onderscheiden door kekke sokken, customized schoenen, geinige wielershirts en exotische fietsmerken.

Fiets
Fiets

Training camp

The Rides Ardennes

Met de komst van The Ride Dolomites in het najaar is er geen plek meer voor The Ride Ardennes. Dus na een toch wel redelijk succesvolle editie verdwijnt de Ardennenklassieker voor deze een klassieker kon worden. Maar niet getreurd, er komt iets moois voor in de plaats...

Fiets

Video review

Rose Xeon Cross

De nieuwe Rose Xeon CDX 'Cross' is, zoals dat zo mooi heet, een platform. Op basis van hetzelfde frame heeft Rose een zevental modellen: vijf met alleen Cross achter de aanduiding en zes met Cross Gravel. Het verschil zit hem dus niet in het frame. Of de voorvork. Waar zit het verschil dan in?

Fiets

Herfstactie: € 10 HEMA shoptegoed cadeau bij een abonnement

Kies uit 22 tijdschriften je favoriet en ontvang maandenlang leesplezier thuis én een HEMA cadeaukaart t.w.v. € 10. Of je nou een echte sfeermaker, me-time lover of lekkerbek bent, met deze HEMA cadeaukaart is de keus aan jou. Cadeautip! Geef het abonnement cadeau en ontvang zelf de HEMA cadeaukaart!

Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2017 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer