Kant en klaar gordijnen, rolgordijn, jaloezieën en plisségordijnen
 ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏
Bekijk online versie - klik hier
Ga naar JYSK.nl
 
Profiel
aanpassen
Profiel aanpassen
 
Klantenservice Kontakt Klantenservice
Bezoek JYSK hierBezoek JYSK hier
 
Raambekleding shop je bij JYSK
Alles voor het raam
Raambekleding zorgt niet alleen voor het reguleren van daglicht en het creëren van privacy, maar het draagt ook bij aan de sfeer. Bij JYSK vind je een uitgebreide collectie gordijnen in diverse soorten, kleuren en maten, waaronder rolgordijnen, kant-en-klaar gordijnen en jaloezieën. Ook bieden we geschikte ophangsystemen zoals gordijnrails en gordijnroedes.
Meer bekijken
 
Kant en klaar gordijnen
Kant en klaar gordijnen stralen luxe uit. Daarnaast voeg je met kant en klaar gordijnen sfeer toe aan de kamer. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, stoffen en patronen waardoor je altijd het geschikte gordijn vindt. 
Rolgordijnen
Rolgordijnen zijn te verkrijgen in diverse soorten. Zo verkopen wij duo rolgordijnen waarmee je de lichtinval kunt reguleren maar ook lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen in diverse kleuren.
Bekijk kant en klaar gordijnen
Bekijk rolgordijnen
20-50% korting op kant en klaar gordijnen
 
 
Plisségordijnen
Plisségordijnen zijn een gevouwen stof die zich als harmonica opvouwt. Ze kunnen eenvoudig worden uitgevouwen of opgevouwen, waardoor je de mate van lichtinval en privacy makkelijk kunt regelen.
Jaloezieën
Jaloezieën zijn horizontale lamellen die verstelbaar zijn om de hoeveelheid lichtinval en privacy te regelen. Ze kunnen omhoog, omlaag en in verschillende kantelstanden worden geplaatst.
Bekijk plisségordijnen
Bekijk jaloezieën
 
 
 
 
Bekijk de folder
FOLDER
Zoek een JYSK winkel
VIND WINKEL
Bekijk onze leveringsvoorwaarden
LEVERING
Meer informatie over prijsgarantie
PRIJSGARANTIE
Facebook Instagram Pinterest Youtube
JYSK BV, Meander 601, 6825 ME Arnhem Tel: 026​-355​280​0
Afmelden
Wanneer je jouw aanmelding ongedaan wilt maken of wanneer je jouw persoonlijke informatie wilt wijzigen of verwijderen, kun je contact opnemen met de klantenservice van JYSK Nederland.