Ook onze huisdieren houden van variatie in hun voeding | Profiteer van kortingen tot 35%
Logo Medpets
Stem op Medpets voor Website van het Jaar 2024!

Kieskeurige huisdieren?

Ontdek het hele assortiment aan dierenvoeding


Net zoals sommige mensen kieskeurig kunnen zijn met eten, hebben ook huisdieren vaak specifieke voorkeuren als het gaat om voeding. Of je nu kiest voor droogvoer of natvoer, het is belangrijk dat jouw huisdier de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Voor dieren met speciale behoeften, zoals voedselallergieën, gewrichtsproblemen of overgewicht, is er speciaal dieetvoer beschikbaar. Deze voeding biedt gerichte ondersteuning en helpt je huisdier gezond en vitaal te blijven. Zo krijgt jouw hond of kat altijd de voeding die het verdient, afgestemd op hun unieke behoeften!

Ontdek hondenvoer
Ontdek kattenvoer

Voor huisdieren met speciale voedingsbehoefte

Bekijk het grote aanbod aan voeding

Biologisch voer

Bestel nu

Graanvrij voer

Bestel nu

Glutenvrij voer

Bestel nu

Vegan voer

Bestel nu

Hypoallergeen voer

Bied ondersteuning bij allergieën


Hypoallergeen voer is speciaal ontwikkeld voor honden en katten met voedselallergieën of -intoleranties. Dit voer bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om allergische reacties te voorkomen en de spijsvertering te ondersteunen. Met hypoallergeen voer geef je jouw huisdier een evenwichtige maaltijd, zonder zorgen over vervelende jeuk, huidproblemen of maagklachten. Gun je huisdier het beste met voeding die speciaal is afgestemd op zijn of haar behoeften!

Ontdek hypoallergeen voer
Dierenartsteam

Welke voeding past het beste bij mijn dier?

Onze specialisten zoeken met je mee!


Vind je het lastig om te bepalen welke voeding nu het beste is voor de behoeften van jouw harige vriend(in)? Neem dan contact op met ons dierenartsteam. Zij helpen je graag verder in de zoektocht naar het beste voer voor jouw huisdier. Geef antwoord op een aantal vragen en zij helpen je verder met onafhankelijk voedingsadvies. 

Vraag voedingsadvies aan

Zorg voor voldoende variatie

Wissel droog- en natvoer af


Voldoende variatie in de voeding van je huisdier is essentieel voor een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Door af te wisselen tussen droog- en natvoer, krijgt je hond of kat niet alleen een bredere mix van voedingsstoffen, maar blijft de maaltijd ook elke keer interessant. De afwisseling houdt je huisdier gezond én tevreden, met elke maaltijd een nieuwe smaaksensatie!

.

Bestel droogvoer
Bestel natvoer

Profiteer nog van kortingen tot 35%

Van voer tot verzorgingsproducten: sla nu je slag 

Bekijk alle acties