Orthodontisch (Dental) of symmetrisch ovaal (Natural)?

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Babyflessen

Fopspenen

Sale

 

De veilige fopspenen van Difrax

Orthodontisch (Dental) of ovaal (Natural)?

Recent is er een artikel verschenen over de nadelige effecten van het gebruik van ronde fopspenen. De Difrax fopspenen zijn anders dan de ronde vormen waar in het artikel naar verwezen wordt. Fopspenen met een rond zuigdeel kunnen, met name bij langdurig gebruik, leiden tot spraak- en/of kaakproblemen. De Difrax fopspenen stimuleren de natuurlijke ontwikkeling van de mondmotoriek en kaak. 

A= Ronde fopspeen, B = Ovale Difrax fopspeen

Difrax heeft uitsluitend fopspenen in het assortiment die zijn ontwikkeld met een team van logopedisten, kinderartsen en tandartsen. Bovendien voldoen onze fopspenen aan de strenge Europese wetgeving (EN1400 norm).

Natural of Dental?

Difrax fopspenen zijn afgestemd op de leeftijd en de behoefte van baby’s en kindjes. Het zuigdeel van de Natural fopspeen heeft een platte basis en het uiteinde van het siliconen zuigdeel is rond en ovaal. Het zuigdeel van de Dental fopspeen, ook wel een orthodontische speen genoemd, heeft ook een platte basis en het uiteinde van het zuigdeel heeft een vlakke kant die de tong meer grip geeft tijdens het zuigen. Natural en Dental fopspenen zijn even verantwoord. Heb je nog geen speen? Dan adviseren wij om met de Natural fopspeen te beginnen, die wordt het meest geaccepteerd door kindjes.

Siliconen materiaal - bewuste keuze! 

Alle Difrax fopspenen zijn vervaardigd van hoogwaardig siliconen. De kwaliteit is dusdanig dat de speen tijdens gebruik niet vervormd in de mond. Rubberen fopspenen doen dat wel. Bovendien is siliconen steviger dan rubber en scheurt het minder snel. Wel blijven wij benadrukken om de fopspeen iedere 6 weken te vervangen.

Lees hier alles over onze veilige fopspenen
 

Hulp nodig bij het afleren?

Stoppen met foppen 

Het Stoppen met Foppen boek bestaat uit een 15-daags stappenplan dat kindjes spelenderwijs voorbereidt op het afscheid nemen van de vertrouwde speen. Het boek is gratis te downloaden, maar ook gedrukt in de webshop te bestellen.

Bestel hier
youtube

Klantenservice

Verkooppunten | Bestelling en levering | Veelgestelde vragen


Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief. 
Uitschrijven kan hier.