Fiets - nieuwsbrief week 23 - 2018
Fiets

Hét Vaderdag-cadeau voor de wielerfan

Alles weten over de Tour de France? Bestel dan nu, voor jezelf of als cadeau voor je (schoon)vader, het Officiële Tour de France pakket 2018 voor slechts € 12,50. Dit pakket bestaat uit de 196 pagina’s dikke Officiële Tour de France Gids 2018 met hierin alle etappes, de ploegen en achtergronden. Vier retrofoto’s, invulposter, scheurkalender en een leesboekje met de mooiste Tourverhalen. Liever de Officiële Tour de France gids 2018 los kopen? Dat kan natuurlijk ook! Voor slechts € 8,50. Zo kan de maand juli niet snel genoeg beginnen! Of bestel nu een jaar lang Procycling voor slechts € 25,- en krijg het Officiële Tour de France pakket helemaal gratis thuisgestuurd!

Fiets

De Rox kan alles

Nieuw: Sigma Rox 12.0

Sigma was vroeger groot in kleine fietscomputertjes, met én zonder draad. Tot gps om de hoek kwam kijken en Sigma langzaam maar zeker werd ingehaald door gps-gigant Garmin. De Rox 12.0 Sport moet daar verandering in brengen: talloze functies, een meer dan behoorlijk formaat en voorgeprogrammeerde kaarten.

Fiets

Klaar voor het ruige werk

ABUS MonTrailer ACE MIPS

Van het bos of veld tot uitdagende trails. De MonTrailer ACE MIPS is klaar voor het ruige werk. Het unieke design, het EPS en de Acticage zorgen voor een robuuste en extreem veilige helm. Uitgerust met de nieuwste features, zoals een transparant vizier voor beter zicht, handige Fidlock sluiting en MIPS technologie. Kortom: alles wat een fanatieke mountainbiker nodig heeft!

Fiets

Voor op de bucketlist

La Vélo Francette

Frankrijk heeft ontzettend veel prachtige fietsroutes, maar dit is misschien wel de mooiste én de meest bijzondere. La Vélo Francette is een avontuurlijke route van 617 kilometer die van Normandië naar de Atlantische kust loopt. Je fietst over bospaden, door oude tunnels, over landweggetjes en langs de oevers van rivieren.

Fiets

Schwalbe Pro One

Go Tubeless

Fiets-redacteur Edwin somde eerder al de voordelen op van het tubeless rijden met de Schwalbe Pro One. Hoe ervaren de continentale ploegen in de topcompetitie, waaronder Monkey Town Cycling Team, de Schwalbe Pro One banden? “Het belangrijkste voordeel … is het rijgedrag en de rolweerstand. Daarnaast rijden we bijna nooit lek. We kunnen ook met een lagere bandendruk rijden. Daardoor hebben we veel grip en comfort bij slechte wegen” - Teammanager Paul Tabak, Monkey Town Cycling Team.

Fiets

De ultieme beloning

Een gratis 6-pack à BLOC bier bij Fiets!

Op de redactie kunnen wij een ijskoud biertje na een lange dag in de beugels wel waarderen. Daarom ontvang je nu zes nummers Fiets, de Fiets Training- en Voedingsgids én een 6-pack à BLOC bier voor slechts € 27,50. Een korting van maar liefst 50% op de totale winkelwaarde!

Fiets

Voor de ware liefhebber

Review: Specialized Roubaix Comp

Het woord ‘Roubaix’ heeft een bijzondere aantrekkingskracht op velen van ons. Sommigen noemen het zelfkastijding, anderen zijn intens gelukkig als ze de kasseien worden opgejaagd. Specialized is onlosmakelijk verbonden met Parijs-Roubaix, vooral door de successen van oud-renners als Tom Boonen en Fabian Cancellara.

Fiets

Strakke bak

Nieuwe Trek Madone Disc

Het valt niet mee om tegenwoordig nog iets geheim te houden. Specialized wil graag dat de nieuwe Venge pas vlak voor de Tour aandacht krijgt. Trek wil eigenlijk hetzelfde met de nieuwe Madone Disc. Maar de profs gaan natuurlijk niet op een splinternieuwe fiets, waar ze nog geen kilometer op gereden hebben, aan de Tour beginnen. Die rijden er dus al mee, bijvoorbeeld tijdens de Hammer series of nu in de Dauphiné.

Fiets

WK wielrennen 2018

Zwift voegt WK-parcours Innsbruck toe

Op dit moment is het niet echt ‘Zwift-weer’, maar als er binnenkort een regenbui valt of het weer wat kouder wordt, dan is het een mooi moment om virtueel op het WK-parcours te fietsen. Zwift gaat dat namelijk toevoegen aan het wielerspel. Let op: je moet wel over klimbenen beschikken.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer