Doets favorites:
Hawaii Reizen 2024
Zie je jezelf al ontspannen liggen op het strand, in je hand een kokosnoot met je favoriete drankje en de warme zonnestralen op je gezicht? Het is allemaal mogelijk in Hawaii! 

Bij Doets Reizen zijn we verheugd om jullie een exclusieve blik te geven op ons adembenemende reisaanbod voor Hawaii in 2024! Of je nu droomt van een ontspannende strandvakantie, avontuurlijke ontdekkingstochten, of een combinatie van beide, we hebben voor ieder wat wils.
Bekijk ons reisaanbod naar Hawaii hier!
Uitgelichte reizen naar Hawaii
Secrets of the Pacific
Laat je betoveren door de veelzijdigheid en de rijke schatten van Hawaii. Tijdens deze reis bezoek je drie eilanden, elk met eigen, karakteristieke natuurprachten. Oahu, The Big Island & Maui. Je start op het meest historische eiland Oahu, daarna reis je door naar The Big Island en je eindigt de reis op het veelzijdige Maui. Hawaii, niet voor niets dé meest ultieme droombestemming!

Bekijk deze reis hier!
Droomreis Hawaii
Deze 3 weekse rondreis is onze favoriet en met grote zorg samengesteld. Je verblijft extra lang op de mooiste eilanden van Hawaii, namelijk Maui, The Big Island & Kauai. Verborgen tropische stranden, indrukwekkende reuzenvarens, overweldigende ruige kuststroken, spectaculaire canyons en tropisch wildleven zoals vogels, schildpadden, dolfijnen en walvissen.

Bekijk deze reis hier!
New York & Hawaii
Deze reis naar Hawaii begint met een verrassing, namelijk een tussenstop in de metropool New York. Na dit bezoek vlieg je door naar Honolulu op Oahu. Daarna door naar Maui en je eindigt de reis op Kauai. Laat je betoveren door de veelzijdigheid en de rijke schatten van Hawaii. Tijdens deze reis bezoek je drie eilanden, elk met eigen, karakteristieke natuurprachten.

Bekijk deze reis hier!
Tropical Hawaii
Een combinatie van de meest tropische eilanden van Hawaii; Oahu, Maui & Kauai. Bij deze 16-daagse reis bezoek je eerst Oahu met haar verborgen tropische stranden, het veelzijdige Maui en je sluit af op het meest spectaculaire eiland: Kauai. De adembenemende Na Pali Coast overtreft vast en zeker al jouw verwachtingen van Hawaii! Kun jij ook niet wachten om te vertrekken?

Bekijk deze reis hier!
Kauai, The Garden Island
Letterlijk en figuurlijk is het eiland Kauai de ‘kers op de taart’. Met zijn groene valleien, indrukwekkende bergen en adembenemende kustlijnen is Kauai een bestemming die de harten van reizigers sneller doet kloppen. Of je nu houdt van avontuurlijke trektochten door regenwouden, ontspannen op afgelegen stranden met het zachte ruisen van de golven op de achtergrond of genieten van de culinaire hoogstandjes van Hawaï in charmante dorpjes, Kauai heeft voor ieder wat wils.
Thijs - Productmanager Amerika & Hawaii:
''Een bijzonder eiland om uitlichten is Kauai, The Garden Island. Veel plaatsen zijn alleen te voet bereikbaar. De autoweg gaat langs de kust. Wil je echt de 'Jurassic Park' plaatsen ontdekken maak dan een onvergetelijke helikopter vlucht over het eiland.''
Meer informatie over de helikoptervlucht
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2023 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.