... og julegaver er på vej Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     
Trivial Pursuit med Harry Potter
Rigtigt Glædelig Jul John Do
 
Der er skøøønt det snart er jul og juleaften, så vi rigtigt kan julehygge med vores børn, familie og venner.
 
Det er dog ikke altid helt let at finde julehyggen sammen, hvis man ikke helt har de samme interesser i familien længere, så skal man måske finde de fælles interesser som alle i familien er interesseret i.
 
I vores familie kan vi rigtig godt lide Harry Potter, og allerede fra starten for snart 20 år siden med bogen og filmen Harry Potter og de vise sten, var det en familiebesættelse at opleve hele det fantastiske univers omkring Harry, Hermione og Ron's store eventyr.
 
Vi har i familien tit dystet på viden om Harry Potter, med mange ting både fra filmene og bøgerne.
 
Vi blev derfor super glade for at Harry Potter universet ny er kommet med flere Trivial Pursuit udgaver, så vi nu kan tage dette spil frem i juledagne og dyste med hinanden på HP viden.
 
 
Vi har kaster os over spillet og samlet lidt oplevelser og billeder til dig, så er du er interesseret i at læse lidt mere, så klik ind på dette her over.
 
Vi har rigtig travlt i Spillehulen i øjeblikket, så skal du være sikker på at de gode gave inden de er udsolgt, så er der ved at være tid at at bestille, så du kan bevare julehyggen.
 
Vi ønsker jer alle en rigtig god jul fra os i Spillehulen.
Jul i spillehulen
 
Julegaveguiden 
 
Vi har samlet en lille julegave guide, hvis du nu skulle være i tvivl om hvad du skal give dine kære, så klik på disse herunder og få god inspiration til gavekøb.

Julegaver til Børn

Julegaveguide Børn

Julegaver til Familien

Julegaveguide Familie

Julegaver til Voksne

Julegaveguide Voksne

Julegave til bedstemor

Julegaveguide Bedstemor

Julegave til bedstefar

Julegaveguide Bedstefar
 
Herunder har vi har nogle helt friske tilbud specielt til dig, som vi håber du ønsker dig til jul, og du kan altid bruge vores ønskeknap i nederste højre hjørne på de spil du ønsker dig, og så fortælle familie og venner dine ønsker.
 
Skulle du få lyst til at kontakte os, så er vi altid klar på tasterne hvis du skriver til salg@spillehulen.dk, eller på telefon 66172735, eller klik ind og stil et spørgmål på vores Facebook side her.