Nieuwsbrief van 12-11-20 6:30:08
Online bekijken

... staat veiligheid centraal

DICE: geluidsisolerende omkasting voor warmtepompen en airco’s

De warmtepomp levert een belangrijke bijdrage aan de energietransitie. De buitenunit van de warmtepomp heeft echter één nadeel: de geluidsproductie. Merford heeft een geluidsreducerende oplossing ontwikkeld die eenvoudig en snel kan worden gemonteerd. DICE bestaat uit onderhoudsvrij materiaal en heeft een lange levensduur, waardoor het de investering meer dan waard is.

Nieuw: MAGNUM Remote Control slimme wifi thermostaat

De MAGNUM Remote Control (MRC) is de meest geavanceerde thermostaat voor elektrische vloerverwarming. Deze thermostaat is te bedienen via het ingebouwde touchscreen, via de gratis App (iOS & Android) en werkt tevens samen met de spraakassistenten van Google en Amazon. Bij het ontwikkelen van deze nieuwe thermostaat zijn we allereerst uitgegaan van gebruikersgemak.

Kies de juiste appendages voor een optimale werking van uw warmtepompinstallatie

De overstap van een gasgestookte cv-ketel naar een elektrische warmtepomp brengt immers nieuwe uitdagingen én appendagekeuzes met zich mee. Nederland heeft als doel om in 2050 een CO₂-arme samenleving te hebben. De gebouwde omgeving speelt hierin een belangrijke rol. Om de energietransitie te laten slagen, worden tal van maatregelen genomen.

Invloed van de installatie op veilig drinkwater

De drinkwaterkwaliteit in Nederland is van een zeer hoog niveau. Het zijn de waterbedrijven van Nederland die deze kwaliteit elke dag weer garanderen. Tot aan de meter welteverstaan, daarna is dit feitelijk de verantwoordelijkheid van de gebouweigenaar. Na de meter liggen er ook genoeg uitdagingen. Zo vormt legionella een steeds groter wordende onzichtbare bedreiging voor onze gezondheid.

Walraven goes digital met de UOB!

Per oktober 2020 heeft Walraven zich aangesloten bij de UOB (dé open Uniforme Objecten Bibliotheek) voor het succesvol samenwerken en betrouwbaar uitwisselen van technische informatie tussen projectpartners. De UOB biedt innovatie, slagkracht, een hogere kwaliteit en efficiencywinst aan de hele sector. Met deelname aan de UOB geeft Walraven invulling aan de wens van haar klanten om data-driven te werken en operational excellence ten volle uit te voeren.

Introductie nieuw assortiment radiatorafsluiters en -thermostaten

Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), toonaangevend wereldwijd leverancier van oplossingen voor comfort in huis en woningbeveiliging, introduceert een nieuw assortiment met Honeywell Home-radiatorafsluiters en -thermostaten die zorgen voor een continue, betrouwbare debietregeling. Het eerste nieuwe product is de Honeywell Home Thera 6-radiatorthermostaat.

Voorkom virusverspreiding met de nieuwe AirPurifier

De noodzaak voor een gezond en hygiënisch binnenklimaat is actueler dan ooit. De AirPurifier is speciaal ontwikkeld voor ruimtes waar (veel) mensen bij elkaar komen en zorgt voor een effectieve luchtfiltratie. Daarmee biedt WOLF een snelle en doeltreffende oplossing voor o.a. scholen, horecagelegenheden en zorgcentra.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.