Wie belt dan je familie?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Porno is opvallend populair onder strenggelovigen

Volgens de theorie van Anna Freud (dochter van Sigmund Freud) hebben gelovigen sterk de neiging om in de privésfeer toe te geven aan seksueel onderdrukt gedrag. Die theorie wordt nu bevestigd in een nieuw onderzoek aan de City University of New York. 

 
 
Quest
 

Test: wat voor cadeautjesgever ben jij?

Ben jij een dankbare ontvanger van cadeaus? En ben je een gulle geschenkengever? Of mag dat hele gebeuren van cadeaus uitwisselen wat jou betreft wel afgeschaft worden? De antwoorden op deze vragen verwerken we anoniem in een nieuw stuk in Quest

 
 
Quest
 

Krijg een e-cursus cadeau bij een abonnement op Quest Psychologie

Niet één, maar twéé producten waar je heel vrolijk van wordt. Je krijgt nu tijdelijk onze cursus (Nog) beter in bed cadeau bij een jaarabonnement op Quest Psychologie. In deze onlinecursus geven we je de handvaten om je eigen seks te verkennen en te verbeteren. Inclusief opdrachten en zelftests. Samen voor maar € 39,99 (normaal: € 61,98). 

 
 
Quest
 

Ik wil samenwonen, mijn vriendin niet. Wat nu?

Wat moet je doen als je partner er nog niet aan toe is om samen te wonen? En waar moet je rekening mee houden als je allebei kinderen hebt uit een vorige relatie? Briefschrijver Fred vroeg het aan Quest-redacteur Roeliene.

 
 
Quest
 

Wie licht je familie in als je een zwaar ongeluk hebt gehad?

Duizenden Nederlanders hebben het helaas weleens ervaren: je telefoon gaat, je neemt op en hoort een stem die meldt dat een van je dierbaren een ongeluk heeft gehad. Maar wie belt er dan, en hoe weten zij welk nummer ze moeten draaien?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Wat zit er in een vleesvervanger?

Wie de ingrediëntenlijsten van vleesvervangers goed bestudeert, ontdekt dat ze bijna allemaal uit dezelfde componenten bestaan. Hoe gezond zijn die componenten? En hoe komen de vleesvervangers aan hun stevige structuur?