En ook: Ontdek de Westhoek, win cabaret kaarten en verrukkelijk groen op je bord
Zin Magazine 11

Zin Magazine 11

Leuk Leuven, de diepte in met Goedele Liekens en liefde over de grens.
Zin
Bijzondere parel net over de grens
Ontdek de Westhoek

De sporen van de Eerste Wereldoorlog zijn er nog zichtbaar. Op een verstilde manier. Vandaag de dag is de Westhoek in Vlaanderen veel meer. Als liefhebber van natuur maar ook van kunst, cultuur en geschiedenis haal je hier je hart op. 

Zin
6 oktober - Nationale Ouderen Dag
Als je ouders ouder worden

Eenmaal de 50 gepasseerd, met je dat (als je geluk hebt) ook je ouders steeds ouder worden. Helaas komt ouderdom vaak met gebreken. Bij de ene wat meer dan bij de ander, maar toch is de kans groot dat er een moment komt dat je ouders jouw zorg nodig hebben. 6 tips om voor je ouders (en jezelf) te zorgen.

Zin
Cabaret op haar best
Doing it right

Eeuwenoude mythen, die ons onbewust nog steeds lijken te programmeren. Eva Marie de Waal en Sophie van Winden razen als het duo Waal en Wind in hun humoristische theatervoorstelling Doing it right als een wervelwind over het podium. Op zoek naar de oorsprong van de ongelijkheid tussen de seksen. 

Zin
Zin & SRC Reizen
Beleef Gemütliche Weihnachten in Duitsland

Met sneeuw bedekte boomtoppen, fonkelende kerstlichtjes en de geur van glühwein: wanneer je rond de kerstdagen in Duitsland vertoeft, geniet je van sfeervolle Weihnachtsmärkte vol vrolijk versierde kraampjes en kostelijke lekkernijen. Beleef jij de kerstsfeer bij onze oosterburen? 

Zin
‘Ik heb geen taalergernissen als ‘me moeder’ of ‘hij wilt’
Jan Peter Pellemans

Na meer dan 2500 afleveringen van Lingo borrelt het hoofd van taalfetisjist Jan Peter ‘JP’ Pellemans (1961) over van de even grappige en fascinerende als totaal overbodige taalweetjes. Die moesten worden vastgelegd, dus nu is daar Het ABC van JP. 

Zin
Landleven Winter!
Beleef een echte Oud Hollandse Winter 

Op 8, 9 en 10 december beleef je tijdens de 6e editie van Landleven Winter, met het thema "Oud Hollandse Winter", de winter van vroeger in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Stap terug in de tijd en koester warme herinneringen. Bestel je tickets t/m 31 oktober voor slechts € 15

Zin
2x verrukkelijk groen op je bord
Vanavond doen we GROEN

Dat gezond eten ook extreem lekker is, bewijst culinair journalist Janneke Vreugdenhil met haar nieuwste project. Samen met drs. Dorenda van Dijken, gespecialiseerd in vrouwengezondheid, stelde ze een *kook*boek samen over gezondheid en extra lekker eten tijdens en na de overgang.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden