Nieuw verantwoorden
Lees dit bericht online nieuw verantwoorden

Wil de transformatie van het sociaal domein slagen, is het van belang dat professionals meer ruimte krijgen en de administratieve lastendruk vermindert. Hoe komt u in deze complexe situatie in gezamenlijkheid, vanuit gemeente en aanbiedende kant, tot de zo nodige nieuwe vormen van verantwoording?

Verantwoorden afstemmen op 'Nieuw organiseren'

Ed Vosselman, hoogleraar Management Control voor de publieke en non-profit sector, en Annemarie van Dalen, toezichthouder in de zorg, geven aan hoe u uw verantwoordingspraktijk afstemt op principes van het 'nieuw organiseren'. Een wijze die niet bureaucratisch, top down, gefragmenteerd en op alleen cijfers is gebaseerd, maar waarin de dialoog en verhalen, casuïstiek en ervaringen belangrijke onderdelen zijn.

Ed
Annemarie
Ed Vosselman
Annemarie van Dalen

Waarom kiezen pioniers voor Nieuw Verantwoorden?

Hoor hoe de gemeente Oss en zorgaanbieder J.P. van den Bent Stichting zorgen dat zorg en ondersteuning daadwerkelijk transformeren, binnen de vereiste kaders en regelgeving, door:

  • De ervaringen van professionals en cliënten centraal te zetten in hun verantwoordingspraktijk
  • Intelligente vormen van verantwoording: cijfers en verhalen (tellen en vertellen) in dienst van een voortdurend leerproces
  • Niet te blijven hangen in oude manieren van werken, ingegeven door verlies aan controle

Laat u inspireren door nieuwe vormen van verantwoorden en ervaar zelf hoe deze bijdragen aan een daadwerkelijke transformatie van het sociaal domein.

 

 

Meld u aan en geniet samen met uw collega’s van de teamkorting!

 
Inschrijven Programma www.Gemeentenucongressen.nl/verantwoorden

Kunt u niet, of spreekt dit onderwerp u niet aan? U kunt zich afmelden voor de verdere berichtgeving over dit congres. Hier klikken volstaat.
>Wilt u geen aanbiedingen van Reed Business Events meer ontvangen per e-mail,
dan kunt u zich met één klik afmelden. Eventuele nieuwsbrieven blijft u gewoon ontvangen. Hiervoor kunt u zich afmelden in elke nieuwsbrief die u ontvangt. Deze e-mail is verzonden door een automatische mailbox, vragen die u naar deze mailbox stuurt worden niet gelezen.