Vær med på fremtiden hos ŠKODA, når konceptbilerne bliver præsenteret. ŠKODA nyhedsbrev
Se browserversion

Stor nyhed: ŠKODA præsenterer SCALA

SCALA er ŠKODAs helt nye hatchback i mellemklassen. Den kommer med næste generation af ŠKODAs design, nye assistentsystemer, mere sikkerhed og masser af plads. SCALA forventes at komme til Danmark inden sommerferien næste år. Lige nu er det stadig lidt hemmeligt, hvordan den ser ud ...

Læs alt om den nye ŠKODA SCALA


 
 

Skift til vinterdæk nu

Bedre vejgreb, kortere bremselængde og mere sikkerhed for dig, din familie og dine medtrafikanter ... derfor skal du skifte til vinterdæk. Og det er faktisk nu, for vejtemperaturen har rundet de 7 grader.

Se vores guide om vinterdæk

 
 
 

ŠKODA har flere elbiler på vej

Regeringen vil have flere elbiler og plug-in-hybridbiler på vejene de kommende år. Det vil ŠKODA også. Til næste år kommer CITIGO til Danmark som elbil, ligesom den nye SUPERB vil kunne fås som plug-in-hybridbil, så den kan køre på både el og benzin.

Læs om ŠKODAs elektriske fremtid

 
 

ŠKODAs konceptbiler

ŠKODA præsenterer løbende konceptbiler med markant design, ny teknologi og fede features. Konceptbilerne er altid spændende, fordi de er pejlemærker for, hvad man kan forvente fra ŠKODA de kommende år.
 
 

VISION RS

VISION RS er ŠKODAs nyeste konceptbil. Den blev afsløret på Paris Motorshow og fortæller en hel del om den kommende ŠKODA SCALAs design og størrelse. Samtidig er det interessant, at den en plug-in-hybridbil.

Mere om VISION RS

 
 
 

VISION X

VISION X er en crossover, som indikerer, hvordan en kommende lillebror til KAROQ og KODIAQ vil se ud. I bagagerummet er der holdere til to skateboards. Det skal du ikke forvente i den virkelige bil ...

Mere om VISION X

 
 
 

VISION E

VISION E er den måske mest interessante konceptbil i ŠKODAs nyere historie. Ikke alene har den et futuristisk design. Drivlinjen består af to elmotorer og et batteri, som giver en rækkevidde på 500 km.

Mere om VISION E

 
 
 

Fremtiden er lige om gadehjørnet

Det er altid spændende at se ind i fremtiden. Især hvis den ikke er langt væk! Til næste år kan du få både en elbil og en plug-in-hybridbil fra ŠKODA. I mellemtiden kan du nyde konceptbilen VISION E som månedens kalenderbillede. Den bliver til en helt ny elbil fra ŠKODA om et par år.

Download dit kalenderbillede her

 
 

Nye modeller og elmotorer. De kommende år bliver det kun endnu mere spændende at køre ŠKODA. Men står du og mangler en ny bil her og nu, er CITIGO Fresh et godt bud på en billig og økonomisk bil. Oplev den hos din lokale ŠKODA-forhandler.

Med venlig hilsen

ŠKODA

 
 
Afmeld nyhedsbrev