#stayhealthy
EW Bulletin
Redactioneel
Hoe Macron plots de Europese jacht op extremisme ging leiden

Europa maakt kennis met Macrons nieuwe dadendrang in de strijd tegen het moslimextremisme. Maar wat gebeurde er met de eerdere strenge maatregelen, uit ‘aanslagjaar’ 2015?

  • Nog steeds worden Europeanen vermoord uit naam van IS
  • Ooit softe Macron kondigde harde maatregelen aan
  • Imams opleiden in Europa?
EW Bulletin
Redactioneel
Wie is Kamala Harris, de rijzende ster achter Joe Biden?

De ster van de volgende Amerikaanse regering is niet Joe Biden (78), maar Kamala Harris (56), de eerste zwarte vrouw als vicepresident. Harris, wier ouders emigreerden uit India en Jamaica, geeft veel Amerikanen hoop op verandering.

  • Harris is het kind van twee zeer succesvolle immigranten
  • ‘Ze praat alleen over zichzelf als het politiek voordelig kan zijn’
  • In de Senaat zette Harris sinds 2016 grote stappen naar links
Advertorial
EW Bulletin
Beleggen in Nederlandse huurwoningen met Holland Immo Group

De Nederlandse huurwoningbeleggingsmarkt heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Holland Immo Group initieert
regelmatig beleggingen in Nederlandse huurwoningen. Met 51 geïnitieerde beleggingsfondsen en een totaal belegd vermogen
van ruim 1,4 miljard euro behoort Holland Immo Group tot de grotere aanbieders van niet beursgenoteerde vastgoedbeleggingen.

Advertorial
EW Bulletin
Alternatief voor de lage spaarrente?

In dit gratis boekje zijn 9 goede alternatieven voor u uitgewerkt. Met concrete voorbeelden en de voor- en nadelen benoemd.

Boekje ontvangen?

Advertorial
EW Bulletin
Moet ik nu instappen op de beurs? Webinar donderdag 10 december - 12.00 uur

Beleggers Boulevard is een informatief programma over alles wat er speelt in de beleggerswereld. Met beleggingstips, aandelen, ETF’s en verrassende visies. Het programma richt zich op ervaren beleggers, maar vooral ook op beginnende beleggers en op iedereen die zijn of haar beleggingen aan een andere partij toevertrouwt. Beleggers Boulevard is een gezamenlijk initiatief van Beleggers Belangen en VanEck.

Telefoon 020 – 8944 875
E-mail ewbulletin@onebusiness.nl

Dit bulletin is een uitgave van ONE Business bv. U ontvangt dit bulletin omdat u andere publicaties van ONE Business bv. ontvangt, en/of omdat u hebt aangegeven deze of soortgelijke publicaties van ONE Business bv. te willen ontvangen.

Voor vragen over uw abonnement, mail naar: klantenservice@ewmagazine.nl
Voor vragen aan de redactie, mail naar: redactie@ewmagazine.nl

Uw aanvraag zal door ONE Business bv. of rechtstreeks door de betreffende adverteerder worden beantwoord. Ten behoeve van dit laatste, kan ONE Business bv. uw contactgegevens aan de betreffende adverteerder verstrekken. Door op ‘verzenden’ te klikken, geeft u aan dat de adverteerder u binnen negentig (90) kalenderdagen per post, e-mail of telefoon mag benaderen over de aanbieding/het kennisdocument.

Voordat u uw aanvraag verzendt, kunt u de bij New Skool media bv. - waarvan ONE Business bv. een onderdeel is - bekende gegevens controleren.


Afmelden | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden | Adverteren?
spacer