Alternatieven voor KLM-vluchten naar Almaty

1 year ago


Text only:

Nieuwsbrief Russia Travel / BRIC Travel – 7 maart 2018

KLM vliegt deze zomer niet op Kazachstan


Ondanks een eerdere aankondiging keert de KLM-lijndienst Amsterdam – Astana – Almaty – Amsterdam in de komende zomerdienstregeling niet terug. Als u naar de oude (Almaty) of nieuwe (Astana) hoofdstad van Kazachstan wilt reizen, blijft u dus aangewezen op een vlucht met overstap. Lufthansa en Ukraine International Airlines bieden goede verbindingen. Ook airBaltic begint eind april met een lijndienst naar Almaty.
Benieuwd naar de gunstigste reisoptie? Wij helpen u graag.

Handelsmissie naar China onder leiding van premier Rutte


Wilt u profiteren van de vele zakelijke mogelijkheden die China biedt? Ga dan van 8 tot en met 13 april 2018 mee met de multisectorale handelsmissie. De officiële delegatie bestaat onder meer uit minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten, minister voor Medische Zorg en Sport Bruno Bruins en staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Stientje van Veldhoven.
Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW, fungeert als zakelijk missieleider. Minister-president Mark Rutte ontvangt de handelsmissie in Guangzhou (onder meer tijdens het Holland Trade Dinner) en de overige bewindspersonen reizen met de economische deelmissies af naar andere steden.
Wacht niet te lang met beslissen, want de aanmeldingstermijn sluit deze week. De specialisten van BRIC Travel staan uiteraard voor u klaar om uw visum, vliegticket en hotelovernachtingen te regelen.

Nieuwe lijndiensten van Brussel naar Shenzhen/Hongkong


Vanaf 20 maart vliegt Hainan Airlines tweemaal per week tussen Brussel en Shenzhen. Deze snelgroeiende miljoenenstad in de Zuid-Chinese provincie Guangdong grenst aan Hongkong.
Op de nieuwe verbinding gaat de Chinese luchtvaartmaatschappij de concurrentie aan met Cathay Pacific, dat op 25 maart een rechtstreekse lijndienst van Brussel naar Hongkong start.
 
Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid.
 

Georgian Airways ook vanaf Keulen-Bonn naar Tbilisi


Georgian Airways verzorgt al geruime tijd een lijndienst tussen Schiphol en thuishaven Tbilisi. Met ingang van 27 maart gaat de ambitieuze carrier ook vanaf de Duitse luchthaven Keulen-Bonn naar de Georgische hoofdstad vliegen, een aantrekkelijk alternatief als u in het oosten van het land woont. De verbinding wordt tweemaal per week aangeboden: op dinsdag en donderdag.
Bel of mail ons voor meer informatie of om meteen te boeken.

Tweede ronde: gratis gesigneerd fotoboek bij een doorverwijzing


Wat werkt er nu beter dan mond-tot-mondreclame? Daarom waarderen we het altijd enorm als tevreden klanten ons aanbevelen bij collega’s, relaties of vrienden. Als u iemand naar ons doorverwijst, sturen we u als bedankje graag een goed boek. De afgelopen maanden was dat Davaj! van Edwin Trommelen. Daarvan zijn inmiddels bijna alle exemplaren vergeven – tijd dus voor een passende opvolger.
In Erfenis van een wereldrijk beschrijft Hubert Smeets bij de foto’s van Oleg Klimov hoe de gewone Russische burger de transitie van de Sovjet-Unie naar Rusland heeft ervaren. Rake beelden en treffende observaties laten een kant van dit overgangsproces zien die in het Westen altijd onderbelicht is geweest.
U ontvangt dit indrukwekkende en door de auteur gesigneerde boek zodra de door u doorverwezen persoon een van de diensten van Russia Travel / BRIC Travel heeft afgenomen. Geef uw doorverwijzing wel zo snel mogelijk aan ons door.
Russia Travel

BRIC Travel


Facebook
Russia Travel
BRIC Travel
Twitter
Deze informatie wordt u aangeboden door Russia Travel, onderdeel van de BRIC Travel groep. Uw reisgenoot voor, tijdens en na uw reis!
Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief? Stuur een berichtje naar: afmelden@russiatravel.nl
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Russia Travel / BRIC Travel · Kabelweg 21 · Amsterdam, 1014 BA · Netherlands

Russiatravel.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019