Abonneer op NT.nl en lees nu een maand gratis

Beste ,

U heeft het misschien al gezien. Nieuwsblad Transport is in een ander jasje gestoken. Met een nieuw logo en een nieuwe url, maar met dezelfde redactie die u iedere dag op de hoogte houdt. Via nt.nl leest u voortaan heel eenvoudig al het laatste nieuws uit de transportsector.

Om u als trouwe lezer van NT te belonen, kunt u ál het laatste nieuws nu een maand lang gratis lezen. Na de proefperiode wordt het abonnement automatisch omgezet in een regulier abonnement.


Rotterdamse Container​​​​​kopstukken
En we belonen nieuwe abonnees nog eens extra. Want na de proefperiode ontvangt u bovendien het boek Rotterdamse Containerkopstukken helemaal gratis. Met de recente ontwikkelingen op het vlak van tarieven en het drama op het Suezkanaal, is dit boek actueler dan ooit!

Bedrijfsabonnementen
Wilt u dat alle medewerkers van uw bedrijf op de hoogte blijven? Dan kunt u gebruik maken van de aantrekkelijk geprijsde bedrijfsabonnementen. Neem voor meer informatie contact op met Paul van der Kooij, via paul.van.der.kooij@nt.nl 

We verwelkomen u graag als abonnee.
 
Met vriendelijke groet,



Kim van Dijk
Product Manager NT
kim.van.dijk@nt.nl
 
Volg NT ook op:
NT is een uitgave van: 

U ontvangt deze e-mail omdat u lid bent van NT nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich direct uitschrijven via deze link.
Wilt u geen e-mails meer ontvangen over Nieuwsblad Transport Premium, dan kunt u zich hier uitschrijven.