U kunt nog tot 1 december een gratis proefabonnement nemen!

Beste relatie,

'Congestie in Rotterdam houdt aan tot in 2022' , '6 op de 10 wegvervoerders ervaren werk als gevaarlijk' en 'Vrachthandelaars op Schiphol luiden de noodklok', zomaar een paar koppen van artikelen op nt.nl. Met een ervaren en deskundige redactie zorgt NT ervoor dat u dagelijks op de hoogte blijft van al het nieuws uit de transport en logistieke sector, met iedere werkdag rond lunchtijd een uitgebreide en actuele nieuwsbrief.

Profiteer nog tot 1 december
Wilt u ook niets meer missen? Sluit vandaag nog een abonnement af en lees de eerste maand al het nieuws op nt.nl helemaal gratis. Wees er wel snel bij, de actie loopt nog tot 1 december. 


 
Rotterdamse Container​​​​​kopstukken
En we belonen nieuwe abonnees nog eens extra. Want als u voor 1 december een abonnement afsluit, ontvangt u na de proefperiode het boek Rotterdamse Containerkopstukken helemaal gratis (t.w.v. € 32,50 excl. btw). Met containertarieven die nog steeds de pan uit rijzen, is dit boek actueler dan ooit! Het populaire boek is tevens verkrijgbaar in onze webshop.

Bedrijfsabonnementen
Wilt u dat alle medewerkers van uw bedrijf op de hoogte blijven? Dan kunt u gebruik maken van de aantrekkelijk geprijsde bedrijfsabonnementen. Neem voor meer informatie contact op met Paul van der Kooij, via paul.van.der.kooij@nt.nl.

We verwelkomen u graag als abonnee.
 
Met vriendelijke groet,



Kim van Dijk
Product Manager NT
kim.van.dijk@nt.nl
 
Volg NT ook op:
NT is een uitgave van: 

U ontvangt deze e-mail omdat u lid bent van Nieuwsblad Transport nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich direct uitschrijven via deze link.
Wilt u geen e-mails meer ontvangen over Nieuwsblad Transport abonnementen, dan kunt u zich hier uitschrijven.