... met de 946 Europlan Hybrid Repair
Nieuwsbrief van 2-12-21 6:30:14
Online bekijken

... met de 946 Europlan Hybrid Repair

946 Europlan Hybrid Repair

In de praktijk is het niet altijd even makkelijk te herkennen of een ondergrond gipsgebonden is. Er komen steeds nieuwe soorten afwerkvloeren bij en sommige gipsgebonden producten zijn grijs of crèmekleurig. Je moet dan wel drie keer kijken of je met cement of gips te maken hebt. Ook zijn er veel situaties, waarbij een zand-cementdekvloer aansluit op een anhydrietvloer. Een geruststellende gedachte is dan dat je met de 946 Europlan Hybrid altijd safe zit. Die hecht uitstekend op cement én gips.
Zorg voor monumenten

Zorg voor monumenten

Krijg je te maken met een monumentaal gebouw, dan ga je aan het werk met kostbaar en kwetsbaar onroerend goed.  Caparol heeft de kennis van en de zorg voor monumenten samengebracht in een omvangrijk assortiment silicaat- en kalkproducten.
Dakisolatie van glaswol, minerale wol of inblaaswol van Knauf Insulation

Dakisolatie van glaswol, minerale wol of inblaaswol van Knauf Insulation

Liefst 30% van de warmte in gebouwen gaat verloren via het dak. Een belangrijke reden voor Knauf Insulation om hiervoor energie-efficiënte en duurzame isolatieproducten van glaswol en minerale wol te ontwikkelen. Bij bestaande woningen met gordingkappen zit er tussen de gordingen een vrije ruimte, die geschikt is voor isolatie. Gebruik isolatiemateriaal zoals glaswol of steenwol met een grotere lengtemaat, want daarmee werk je kostenefficiënt.
Meest uitgebreide assortiment voor voegen en kitten

Meest uitgebreide assortiment voor voegen en kitten

Van eenvoudige projectvoegen tot schimmelbestendige voegen op basis van cement; van gemakkelijk verwerkbare epoxyvoegen tot hoog chemisch bestendige epoxyvoegmortels voor kritische omgevingen; van kitten voor keramiek en natuursteen tot reinigingsproducten én voegenfris. Met een uitgebreid assortiment voor voegen en kitten maak je van tegelwerk écht iets bijzonders. Waarom? Omdat al deze producten - voeg, kit en voegenfris - ook nog eens beschikbaar zijn in op elkaar afgestemde kleuren.
Soundless Greenwall met 100% natuurlijke mosbedekking

Haal de natuur naar binnen: akoestische wand met 100% natuurlijk mummie-mos

Met Soundless Greenwall met 100% natuurlijke mosbedekking realiseert u een volledig naadloze, aantoonbaar geluidsabsorberende wand. De panelen worden met de hand volledig op maat gemaakt en op de bestaande muur geschroefd. Elk paneel is dus uniek. Deze groene moswand is volledig onderhoudsvrij en heeft geen water of daglicht nodig.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.