‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Annonce
Se nyhedsbrevet i browser
 
Søndag 1. juli 2018
 
 
FØDEVAREWATCH
Amanda Seafoods' norske ejere er klar med potent vækstplan
Amanda Seafoods' norske ejere er klar med potent vækstplan Den traditionsrige fiskevirksomhed vil sætte sig på en væsentlig del af det totale marked for fisk i Danmark. Det skal ske igennem en ambitiøs vækstplan, der både byder på opkøb og indtog i nye kategorier.
 
 
 
 
MEDWATCH
Ambu-chef: Følger samme strategi som Apple
Ambu-chef: Følger samme strategi som Apple Aktiekursen på medicoselskabet Ambu er steget med mere end 5500 procent over de seneste 10 år, og det skyldes blandt andet inspiration fra teknologigiganten Apple, lyder det fra den adm. direktør.
 
 
 
Politiske forlig omsider i hus, otte dømt skyldige i bestikkelsessag - og en advokatbranche under forandring
Politiske forlig omsider i hus, otte dømt skyldige i bestikkelsessag - og en advokatbranche under forandring

Politiske forlig på medie- og energiområderne trak de allerstørste overskrifter, men der faldt også domme i Atea-sagen, ligesom en række nyheder vidner om opbrud i advokatbranchen - og så sker der ting og sager i Ørsted. Er du opdateret på ugen, der gik?

 
 
FINANSWATCH
Bankerne drukner bagmandspolitiet i alarmer om hvidvask
Bankerne drukner bagmandspolitiet i alarmer om hvidvask Medarbejderne i bagmandspolitiets hvidvasksekretariat får, hvad der svarer til 1600 sager per ansat om året. Justitsministeren vil tilføre sekretariatet yderligere medarbejdere, men ikke nok, mener Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet.
 
 
 
 
ITWATCH
Erenbjerg kan blive den sidste TDC-topchef
Erenbjerg kan blive den sidste TDC-topchef Nyhedsanalyse: TDC er midt i den omfattende opsplitning, der vil forandre selskabet for altid. Det helt store spørgsmål er derfor, hvad TDC fremover skal med en adm. direktør efter Pernille Erenbjerg. En fremtidig topchef vil få en afviklingsrolle.
 
 
 
Mere om mennesker
Mere om mennesker

TDC udskifter erhvervsdirektør som led i organisationsændring, ny topchef til Vice i Skandinavien, hollandsk ejendomsudvikler ansætter tidligere direktør for Ejendomsforeningen Danmark - og 14 andre jobskifter. Missede du nogle?

 
SHIPPINGWATCH
Storkunderne er blevet endnu mere utilfredse med containerrederierne
Storkunderne er blevet endnu mere utilfredse med containerrederierne Den europæiske afskiberorganisation ESC har sammen med Drewry gennemført en undersøgelse af afskibernes tilfredshed med containerrederierne. Den falder ikke ud til rederiernes fordel.
 
 
 
 
EJENDOMSWATCH
Udlandsdansker sikrer sig 18.000 kvm grund for over 100 mio. kr.
Udlandsdansker sikrer sig 18.000 kvm grund for over 100 mio. kr. De Forenede Ejendomsselskaber, der er ejet af den diskrete velhaver Jørgen Troesfeldt i Schweiz, køber udviklingsgrund i den københavnske bydel Brønshøj, som TK Development droppede at købe. For tidligt at sige noget om de nærmere planer, siger bestyrelsesformand til EjendomsWatch. (Opdateret.)
 
 
 
 
ENERGIWATCH
Forskere bygger batteri af svampe
Forskere bygger batteri af svampe "Potentialet er kæmpestort," lyder det fra en af forskerne bag. Han tror på, at teknologien, der bruger biologisk materiale fra svampe, vil revolutionere lagring af strøm.
 
 
 
 
MEDIAWATCH
"I er jo så skingrende meget på månen!" og andre reaktioner på medieforliget
"I er jo så skingrende meget på månen!" og andre reaktioner på medieforliget Et spritnyt medieforlig er på plads. Det får blandede reaktioner med på vejen fra branchefolk, der på Twitter bl.a. lufter bekymringer om udflytningen af Radio24syv, besparelserne i DR og undren over formuleringer i forliget.
 
 
 
 
ADVOKATWATCH
Partnerexit giver stor tilbagegang for advokatfirmaer
Partnerexit giver stor tilbagegang for advokatfirmaer TVC Advokatfirma, Moltke-Leth Advokater, Smith Knudsen og Grubbe Advokater er blandt de advokatfirmaer, der har måttet notere betydelig tilbagegang, efter at partnere har sagt farvel.
 
 
 
WATCH JOBS
 
 
 
HR Consultant (Part time) - Hafnia Tankers
HR Consultant (Part time) - Hafnia Tankers
 
Se flere