Slimmer Werken
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Beste lezer,


Wij zijn op zoek naar tien ambitieuze professionals die samen met ons hun werkgewoontes willen optimaliseren.  
 
Wil jij nieuwe werkgewoonte aanleren of een oude gewoonte afleren en vind je het moeilijk om dit vol te houden? Dan zijn wij op zoek naar jou. 
 
Onze trainers gaan tien professionals coachen in hun nieuwe werkgewoontes. Deze mensen ontvangen een persoonlijke videoboodschap. Hierin leggen ze uit hoe je met behulp van kleine stapjes en slimme trucs je gewoonte kunt veranderen. Dit is een eenmalig aanbod in verband met de komst van ons nieuwe boek De kleine gewoontes. 
 
Of je nu minder vaak je e-mail wil checken, meer wil bewegen tijdens je werkdag, of regelmatiger pauzes wil nemen, laat het ons weten.  
 
Hoe doe je mee?  
Heel simpel: beantwoord deze mail met de omschrijving van de gewoonte die je wil aan- of afleren en waarom je dat wil. Wij kiezen dan een aantal inzendingen uit om een video over te maken.  
 
Mail ons vandaag nog en maak kans op een gratis coaching over werkgewoontes. Wie weet ben jij binnenkort een stuk productiever, gezonder of gelukkiger op je werk!  



Vriendelijke groeten,

Het team van meereffect

Slimmer werken met meer effect!

Trainingen in productiviteit

Deze e-mail ontvang je omdat je toestemming hebt gegeven voor het ontvangen van artikelen en tips over slimmer werken en het aanbod van meereffect.


Ik wil mijn gegevens updaten  |  Ik wil me afmelden voor deze e-mailserie

Ik wil me uitschrijven voor alle e-mail van meereffect


Afzender: meereffect, Ambachtsweg 4-L, 3953 BZ  Maarsbergen  Telefoon: +31 (0)88 0016 200

E-mail: info@meereffect.nl     Website: www.meereffect.nl


Meereffect is eigenaar van Slimmer Werken© en officiële licentiehouder van Getting Things Done® en Streamline Certified®.

Copyright © 2005 - 2024 Meereffect B.V., alle rechten voorbehouden.