Open in browser
NBBS Reizen Nieuws, 8/3/2018
logo logo

Buiten de gebaande paden

De Verenigde Staten zijn het land van de onbegrensde mogelijkheden, ook op het gebied van reizen. Daarom keren reizigers na een eerste bezoek vaak terug om andere regio's te ontdekken. Ben jij ook een Amerika-fan? Dan inspireren wij je graag met routes buiten de gebaande paden en reizen waarin je uitgebreid de tijd hebt om de mooiste steden te verkennen. Bijvoorbeeld een roadtrip langs de muziekstaten in het zuiden, island hopping in Hawaii en stedentrips per trein, of met verblijf in appartementen. Stippel je graag zelf een rondreis uit? Onze Amerika experts geven je advies over de route en maken een offerte op maat. Indien gewenst regelen wij ook je vliegtickets en autohuur.

Naar website

10-daagse rondreis vanaf EUR 2299

Hawaiian Island Hopper

Ga eiland hoppen in Hawaii. Tijdens deze unieke reis bezoek je Oahu, The Big Island Hawaii en Maui. Op elk eiland is alles voor je geregeld. Je maakt mooie excursies, waaronder een bezoek aan Pearl Harbour en Volcanoes National Park. Tip: neem surfles op Maui! Ook mogelijk als 13-daagse island hopping inclusief Kauai.

Lees meer

15-daagse autorondreis vanaf EUR 1891

Gone with the Wind

De zuidelijke staten zijn bekend om de gastvrijheid en de indrukwekkende muzikale historie. Tijdens deze rondreis vanuit Atlanta bezoek je bekende filmlocaties en landhuizen en ga je op muzikale ontdekkingsreis in New Orleans, Memphis en Nashville. Ook als busreis met Nederlandssprekende reisleiding.

Lees meer

12-daagse reis vanaf EUR 1747

Combinatiereis New York & Los Angeles

Verken New York en Los Angeles vanuit een comfortabel en centraal gelegen appartement. New York kun je makkelijk met de metro, taxi, of te voet verkennen. In Los Angeles is het een goed idee om een een auto te huren, waarmee je ook de stranden aan de Californische kust kunt bezoeken.

Lees meer

17-daagse autorondreis vanaf EUR 1686

Treasures of Oregon & Washington State

Reis vanuit Seattle door de noordwestelijke staten. In deze weinig bezochte regio ervaar je het contrast tussen ruige bergketens, regenwouden, gletsjers en een grillige kustlijn. Je bezoekt onder meer Mount Vernon, Olympic Mountains, Crater Lake National Park en Portland. Tip: ga walvissen spotten!

Lees meer

13-daagse autorondreis vanaf EUR 1351

Classic New England

Wil je New England bezoeken? Plan je reis tussen eind september en begin november, dan zijn de herfstkleuren in deze regio het mooist. Tijdens deze reis zie je onder meer de historische stad Boston, Portland, de beboste hellingen van de White en Green Mountains, sfeervolle havenplaatsjes zoals Newport en het charmante Cape Cod.

Lees meer

9-daagse treinrondreis vanaf EUR 1408

City Highlights by Train

Reis per trein van Washington D.C. naar Philadelphia en New York. Bezoek de musea in Washington D.C., neem een kijkje bij het Witte Huis en het Capitool. Verdiep je in de geschiedenis van de Verenigde Staten in Philadelphia en sluit de reis af in adembenemend New York. Ook mogelijk als 11-daagse reis inclusief Boston.

Lees meer
Bovenstaande aanbiedingen zijn gebaseerd op een tweepersoonskamer.

NBBS Reizen. Tel. 010 2 891 891. Ma t/m vr 09.00 – 17.30 uur, za 10.00 – 16.00 uur.
Wilt u niet langer mailings van Amerika.nl partners ontvangen?
Klik dan hier. © 2018 NBBS Reizen.