De al enige maanden slepende onenigheden tussen de gemeente Amsterdam de toekomst van het Slotervaartziekenhuis bereikt woensdag 25 juni 2019 een nieuw dieptepunt.
Vastgoedmarkt
Online versie
Abonnement Vastgoedmarkt
Sluit u aan bij Vastgoedmarkt!
Wilt u niets missen van nieuws, transacties, trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector? Sluit u aan bij het platform van Vastgoedmarkt. Vele vastgoedprofessionals gingen u voor.
Amsterdam op ramkoers met Zadelhoff over Slotervaart

De al enige maanden slepende onenigheden tussen de gemeente Amsterdam de toekomst van het Slotervaartziekenhuis bereikt woensdag 25 juni 2019 een nieuw dieptepunt. Lezen? Neem een gratis proefabonnement (stopt automatisch).

Lees verder >
Picnic bij de grootste geldverbranders

De Volkskrant inventariseerde de grootste geldverbranders. Maar het nieuws wordt snel achterhaald, zeker wat betreft Fastned.

Lees verder >
Retail Estates koopt Nederlandse winkels voor 97 miljoen euro

De Belgische winkelbelegger Retail Estates heeft voor 97 miljoen euro winkelvastgoed gekocht met een oppervlakte van 74.163 m2. Lezen? Neem een gratis proefabonnement (stopt automatisch).

Lees verder >
Amsterdammers blieven IJburg niet

IJburg in Amsterdam is de minst populaire Vinex-wijk van Nederland, zo blijk uit het Vinex woningmarktrapport van vastgoedadviseur Colliers. 

Lees verder >
Kroonenberg koopt Almeerse winkels van Klépierre

Kroonenberg Groep heeft een groot deel van de Almeerse winkelportefeuille van Klépierre Management Nederland aangekocht.

Lees verder >
Michiel Muller (Picnic): ‘Marge wordt beter dan die van beste supermarkten’

Supermarkten onderschatten wat zich afspeelt bij de verschuiving naar online, stelt oprichter Michiel Muller van online supermarkt Picnic in een interview met vakblad Distrifood.

Lees verder >
Gedoe over verkoop gemeentebezit in Bergen

De gemeente Bergen (NH) heeft de verdenking op zich geladen woningen voor veel te weinig geld te hebben verkocht aan zittende huurders en vastgoedondernemers, zo berichten NH Nieuws en het NRC.

Lees verder >
Vakbond voetbalprofs koopt 21 appartementen aan in Amsterdam

TW Residential heeft ten behoeve van Fifpro Properties 21 geheel gerenoveerde appartementen aangekocht van een lokale ontwikkelaar. Fifpro is de bond van professionele voetballers.

Lees verder >
Processie naar het land der eikenprocessierupsen

Het houdt de gemoederen flink bezig, de plaag die de eikenprocessierups lijkt te worden. Toch weerhoudt het jonge, met name hoogopgeleide, gezinnen er niet van om de grote stad te verlaten een meer groen in de regio op te zoeken (CBS).

Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright