Amsterdam Windsurfing nieuwsbrief juli
͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Amsterdam Windsurfing nieuwsbrief juliBekijk de webversie
Nieuwsbrief juli
 

Beste Aw’ers,

 

Hopelijk hebben jullie genoten van het fantastische midzomernachtfeest! Er waren weer hele mooie outfits die erg goed in het thema pasten. Er werd daarnaast weer lekker gedanst, genoten van de frisse cocktails en uitgerust in de altijd warme hottub.

Dit prachtige evenement is natuurlijk niet zomaar ontstaan. Er moet van alles worden geregeld en worden versierd. Daarom wil ik graag alle vrijwilligers bedanken die mee hebben geholpen!

Koppelrace 08-07
Op 8 juli is het weer zover: de jaarlijkse koppelrace vindt plaats! Zoek een partner en doe mee aan deze bloedstollende estafette race! Weet jij met je koppel een dream team te vormen en zo de concurrentie eruit te surfen? 

Twijfel je nog een beetje over je surftalent? No Fear! Deze race gaat niet alleen om snel kunnen surfen.. er valt ook nog wat te halen voor het beste kostuum! Hebben jij en je partner nou de leukste, gekste of meest creatieve outfit aan? Dan maak je alsnog kans op een ludieke prijs! Deze wedstrijd is voor ALLE leden, ongeacht je niveau en zal voornamelijk in het thema staan van sportieve gezelligheid (en een beetje samenwerking). 

Aansluitend is er een BBQ om bij te komen, lekker te eten en natuurlijk de beste momenten van de race te bespreken! Inschrijven kan tot woensdag avond van 5 juli via het volgende formulier

Programma:
13:00 uur: inschrijven/plankhuur regelen
13:30 uur: uitleg
14:00 start race
16:00 einde race
18:00 start BBQ!
Aweekend 2023
Omcirkel het ROOD in je agenda: 29 sept – 01 oktober gaan we met AW naar het Tjeukemeer!!

Ja, inderdaad. Terug van weggeweest: AWeekend aan het Tjeukemeer. We verblijven in een groepsaccommodatie vlakbij het water: https://tjeukemeer.com/ . Er is van alles: een heul groot meer om lekker op te surfen, genoeg plek om zeilen neer te leggen, steiger, keuken, chillruimte, lekkere warme douches, bootjesverhuur en natuurlijk gezelligheid! Alles voor een supertof weekend!! Dit jaar is het thema Foute Fitness, neem je kleurrijkste en foutste fitness outfit mee!

En weet jij net als de dolenthousiaste organisatie al dat je meegaat? Dat kun je dus nu al doorgeven via het inschrijfformulier

It giet oan!
Volleybal 01-07
Nog een laatste reminder voor het volleybaltoernooi morgen!

De planning is als volgt:
11uur tot 2: veld onderhoud
2 uur tot 3: inspelen
3 uur tot hoe laat we willen: Wedstrijdjes!!

Ik heb er zin in!

Groetjes,
 

Joost

Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u infojoost@gmail.com toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing