Image
Lækre lune vafler
Image
Mad
 
Vafler skal helst spises, efterhånden som de bliver bagt. Friskbagte vafler er sprøde på overfladen og bløde indeni. Ligger de for længe, forsvinder det sprøde. Nyd vaflerne med is, syltede bær og flødeskum.
Fire generationer bor på den samme gård "Vi har skåret så mange unødvendige ting fra"
Image
Livsstil
 
Fire generationer på samme matrikel. Børn, forældre, bedsteforældre og oldefar, der nyder godt af hinanden og et meningsfyldt arbejdsliv derhjemme. Sådan så Jes og Josephine fremtiden for sig, og for Jes' forældre er det lykken at have familien så tæt på.
Har I trampolin i haven? Her er 5 sikkerhedsråd, du skal kende
Image
SPONSORERET
Hvert år kommer tusindvis af børn galt af sted på trampolinen, men følger I disse fem råd, kan I lettere undgå ulykkerne.
Svinemørbrad med pestokartofler
Image
Mad
 
Savner du inspiration til hverdagsmaden, og vil du gerne undgå at smide for meget mad i skraldespanden, så er denne opskrift fra kogebogen ”Mad til 2 dage” af ALT for damernes tidligere madredaktør Mette Mølbak spot on. Her får du opskriften på svinemørbrad med pestokartofler, som du i morgen kan trylle om til mørbradgryde med cocktailpølser.
Kære brevkasse: Vi klarer ikke en ferie med vennernes forkælede datter
Image
Livsstil
 
Vores venner gennem mange år vil holde ferie med os i år, men jeg kan ikke overskue, at deres datter skal styre alting. Hvad gør jeg? Det svarer Vibeke Dorph på i Hjemmets brevkasse.
 
 
 
 
Bliv abonnent på vores magasiner og få dem bragt lige til døren. Vælg mellem alle vores spændende tilbud:
 
 
 
Brand
Egmont Publishing A/S
Strødamvej 46
2100 København Ø
Tlf: 3945 7500
CVR: 83131128