5 tips voor een ontspannen bezoekje
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Uitgedokterd: jouw dosis medische wetenschap van Mare

Hoe het timmermansoog van de orthopeed je benen gelijk houdt

Na de heupoperaties van zijn vrouw en dochter vraagt Quest-lezer René Heuders zich af hoe een orthopedisch chirurg tijdens zo'n operatie een beenlengteverschil voorkomt.

Chirurgische precisie?
 
 
 
Afbeelding
 

Premium

Suikerbommen en raketkatten: 7 vreemde wapens uit de geschiedenisboeken

Brandende dieren, vloeibaar vuur, bommen vol bijen of je vijand met diarree op de hurken krijgen. In historische documenten duiken de gekste wapens en aanvalstechnieken op.

Bestonden ze allemaal echt?
 
 
 
Afbeelding
 

Nieuwe podcast van Quest en Dinocast

Maarten van Rossem en Gijs Rademakers nemen je mee op reis met 5 triceratopsen

Met de vondst van vijf triceratopsen hadden Nederlandse paleontologen een wereldprimeur te pakken. Samen met Maarten van Rossem en Gijs Rademaker van Dinocast legt Quest de weg van opgraving tot tentoonstelling vast. Luister nu de eerste aflevering van deze nieuwe podcastreeks.

Daar heb ik zeker oren naar!
 
 
 
Afbeelding
 

Premium

Roken is slecht. Maar welke rookwaar is nu het allerslechtst?

Tijdens Stoptober word je continu aangemoedigd om te stoppen met roken. En ook vooral om niet te starten met vapen. Maar wat zijn die gevaren van roken nu precies? En verschilt dat per rookwaar?

En de winnaar is...
 
 
 
Afbeelding
 

Met deze 5 tips kom je van je tandartsangst af

Angst voor de tandarts is een van de meestvoorkomende fobieën in Nederland. Grote kans dat jij er ook last van hebt. Wat kun je doen om minder bang te worden voor die boor in je mond?

Met een lach naar de tandarts
 
 
 
Afbeelding
 

Premium

Hoe is het leven op aarde ontstaan? 5 theorieën op het scorebord

De oorsprong van leven is een van de grootste mysteries in de wetenschap. Waar kwam het eerste wezen vandaan? Quest vraagt een vakjury om vijf mogelijke theorieën te beoordelen.

Oersoep of toch bliksem?