Deze ochtend vlieg ik weer terug vanaf Ibiza naar Amsterdam. Mijn eerste, onwennige reisje, na vier maanden quarantaine.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Glamour Daily
 

Lieve Glamour-community,

Deze ochtend vlieg ik weer terug vanaf Ibiza naar Amsterdam. Mijn eerste, onwennige reisje, na vier maanden quarantaine. Misschien heb je via mijn Instagram (@hetisanke) een beetje gevolgd hoe het er op het eiland aan toe gaat. En hoe reizen er op dit moment überhaupt aan toe gaat. Op Schiphol en in het vliegtuig draag je continu een mondkapje.

Op Ibiza was het rustig, de grote clubs gaan niet open deze zomer. Gedanst werd er gelukkig wel een beetje, maar net even anders. Bijvoorbeeld bij strandtenten, die voorzichtig hun deuren weer openen. Een van mijn lievelingsplekken is Beachouse, en daar ging het ook best los aan het eind van de dag. Maar wel met weinig mensen en op afstand (pro-tip om afstand te bewaren: gewoon op je tafel dansen). Onze uitgebreide lunch was het hoogtepunt van de dag en uit eigen onderzoek is gebleken dat een cocktail om elf uur ’s ochtends ook helemaal prima is. Nog een lekkere tip: Es Torrent. Hier is dan weer geen muziek, maar wel de meest verse vis en een van de lekkerste baaitjes van het eiland.

Het was anders, maar het was heerlijk. Nu weer back to reality. Morgen weer een nieuwe Daily, fijne week!

Liefs Anke

 
 
Glamour Daily
 

Daar gaat je salaris! Glamour selecteert de tofste swimwear van het moment

“Op Ibiza droeg ik twee badpakken (met cut-outs) en een bikini. Mijn stijl wordt steeds minimalistischer. Of dat nou door de crisis komt of doordat mijn stijl aan het veranderen is, daar ben ik nog niet over uit. Heb je nog inspiratie nodig qua swimwear? Wij hebben de tofste looks op een rijtje gezet.”

 
 
Glamour Daily
 
 
 
Glamour Daily
 

Ik verbraste in 3 maanden tijd mijn erfenis van €50.000

“Ik ben geen spaarder en heb een behoorlijk gat in mijn hand. Of eigenlijk, ik heb helemaal geen hand. Maar hoe deze vrouw 50.000 euro erdoorheen heeft gejast, slaat wel alles. Wil je weten hoe je in drie maanden tijd 50K opmaakt aan decadentie? Je leest het hier.”

 
 
Glamour Daily
 

De wetenschap bevestigt: liefde is helemaal níet blind, dit is waarom

“Je verloven met iemand zonder elkaar te hebben gezien? Love is blind-fans weten meteen waar ik het over heb. In de Netflix-serie wordt gesteld dat je succesvoller in de liefde bent als je meer een emotionele klik hebt dan een fysieke. Glamour zocht voor je uit of liefde echt blind is.”

 
 
Glamour Daily