Deze week moet ik even op rantsoen qua budget want ik heb íets te veel geld uitgegeven de afgelopen weken. Ik was jarig deze maand, waarbij ik altijd meer geld uitgeef dan gepland (zou ik al aandelen hebben bij Gall & Gall?) en afgelopen weekend National Glamour Day wat weer fantastisch was voor mijn kledingkast, maar faillissement-technisch een iets minder goede dag voor mijn spaarrekening.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Glamour Daily
 

Goodmorning lieve Glam fam,

Deze week moet ik even op rantsoen qua budget want ik heb íets te veel geld uitgegeven de afgelopen weken. Ik was jarig deze maand, waarbij ik altijd meer geld uitgeef dan gepland (zou ik al aandelen hebben bij Gall & Gall?) en afgelopen weekend National Glamour Day wat weer fantastisch was voor mijn kledingkast, maar faillissement-technisch een iets minder goede dag voor mijn spaarrekening. Het gat in mijn hand is zo groot dat er bijna geen hand meer over is. Wat ik geshopt heb? Ik heb me gefocust op basics (kasjmier truien in basiskleuren bij H&M, het groene jasje van Zalando op mijn Insta en nou ja, nog een paar items). Ik bespaar komende week het snelst door zelf te koken (uitdaging voor mij!), de groenteboer te plunderen in plaats van bestellen via Uber Eats, de kantoorkoffie te drinken in plaats van dure lattes te halen en een avondje aan te schuiven bij Memmie (mama) in Friesland. En ik heb de afspraak met mezelf dat als er kledingstukken in mijn kast bijkomen, er ook items weg moeten. Die items verkoop ik bij Designer Vintage of via de Insta sale van mijn vriendin @annalisslife. Houd beide platforms in de gaten, wie weet geef jij mijn kleding nog een tweede leven, en help je mij mijn week op rantsoen door ;-)

Tot volgende week weer!

Liefs,

Anke
@ankedejng

 
 
Glamour Daily
 

Money Challenge: Glamour’s Anke leeft een week lang van €50

"Voor Glamour leefde ik een tijdje geleden een week van 50 euro. Althans, dat was de missie. Benieuwd of het me is gelukt? Je leest hier mijn money diary."

 
 
Glamour Daily
 
 
 
Glamour Daily
 

Dit zijn de beste apps om je money te managen

"Nog een paar goede tips: Glamour’s Laura heeft de beste apps verzameld waarmee jij je money het beste kunt managen. Download deze gozers vandaag nog!"

 
 
Glamour Daily
 

Sponsored

Word Glamour Beautylover en test onze favoriete producten van philosophy

"We hebben iets voor je waar óns beautyhart in ieder geval sneller van gaat kloppen, dan van jou waarschijnlijk ook. Ben jij into alles wat met skincare te maken heeft en wil je de purity one-step facial cleanser, de renewed hope in a jar moisturizer en de vitamin c resurfacing peel van philosophy gratis en voor niets testen? Lees dan gauw verder."

 
 
Glamour Daily
 

Je haar groeit vijftien centimeter per jaar maar zó maak je daar nog meer van

"Ik heb het al vaker gezegd, mijn haar is mijn USP. Mijn geheimen geef ik prijs in de volgende editie van Glamour (iets met Gisou & Dyson) maar ook vooral het af en toe even lekker laten groeien. De ultieme tips om jouw haar sneller te laten groeien vind je hier!"