Terwijl de mussen deze week van het dak vallen - thank you, universe voor dit insane lekkere weer – ben ik me weer eens druk aan het maken om een van de belangrijkste zaken in mijn leven: de perfecte jeans! Geintje, natuurlijk, maar kunnen we het wel even hebben over hoe verdomd moeilijk het is om de meest perfecte jeans te vinden?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Glamour Daily
 

Lieve Glamour-community,

Terwijl de mussen deze week van het dak vallen - thank you, universe voor dit insane lekkere weer – ben ik me weer eens druk aan het maken om een van de belangrijkste zaken in mijn leven: de perfecte jeans! Geintje, natuurlijk, maar kunnen we het wel even hebben over hoe verdomd moeilijk het is om de meest perfecte jeans te vinden? Voor mijn figuur is een flared jeans top, die van Lois bijvoorbeeld, maar de laatste tijd ben ik obsessed met het vinden van een ouderwetse Levi’s 501 Skinny. De nieuwste modellen vind ik lekker omdat er stretch in zit, maar de 501 Skinny (echt lekker strak ook onder bij je enkels) wordt niet meer gemaakt. Eentje bij vriendin Eline uit de kast gejat (sorry schat, ik heb geen idee of je ‘m ooit nog terugkrijgt) maar 1 broek is geen broek, dus de zoektocht ging verder. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij Mick Keus. Een te gek jeansatelier waarbij de eigenaar (Mick) oude Levi’s 501’s opkoopt en deze helemaal op jouw lijf vermaakt. Ik ben er super blij mee, en heb meteen ook andere items uit mijn kast getrokken en naar de kleermaker gebracht. Zo heb ik ineens ‘nieuwe’ kleren, zonder vanalles aan te schaffen!

Thx voor het lezen en tot volgende week, zelfde plek, zelfde tijd.

Liefs,

Anke
@ankedejng

P.S.: morgen ben ik jarig, ik heb geen wensen dit jaar, maar voor mijn vriendinnen die dit lezen en nog een cadeau zoeken voor me, doe dit Friends Triviant spel maar ;-)

 
 
Glamour Daily
 

Dit worden de grootste haartrends voor de herfst

"Qua uiterlijk ben ik het meest blij met mijn haar. Ik doe er bijna niets aan en het zit altijd goed. Wel ben ik af en toe op zoek naar inspiratie om het niet altijd maar los te dragen. De grootste trends van dit najaar vind je hier. Zal ik de haarklem proberen of toch de baby braids?"

 
 
Glamour Daily
 
 
 
Glamour Daily
 

Wat als datingapps een verslaving worden?

"Mariska raakte verslaafd aan datingapps waaronder Tinder. Wat denk jij: niets mis mee? Of alle apps verwijderen? Je leest haar verhaal hier."

 
 
Glamour Daily
 

Dit zijn de favoriete jeansmodellen van de Glamour-redacteurs

"Je weet inmiddels alles van mijn jeans obsessie, maar ook benieuwd naar de favo’s van de rest van de Glamour redactie? Check al onze lievelingsjeans hier!"

 
 
Glamour Daily