18 november 2021
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Branded Content Event
image
Giesbers Retail presenteert vriendinnen van Wibra
Giesbers Retail heeft voor haar nieuwe klant Wibra een merkcampagne ontwikkeld. Centraal in de nieuwe campagne staan Anne en Fedoua, de vriendinnen van Wibra. Zij spelen de hoofdrol in de nieuwe tv-commercials.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Red je Pakketje wordt Instabox
Na eerder dit jaar te zijn overgenomen door Instabox gaan Red je Pakketje en Instabox nu verder als één merk. Met de naamswijziging is de integratie van beide diensten compleet. Instabox biedt zowel thuisleveringen als leveringen in pakketkluizen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Alsjeblieft, 11 gratis whitepapers om de herfst door te komen
[advertorial] Buiten is het vies en guur! Tijd om je kennis bij te spijkeren met deze selectie whitepapers van onze top partners. Met één klik kun je 1 of meerdere van deze whitepapers downloaden. Krijg praktische tips en inzichten omtrent onderwerpen die voor jou van belang zijn, helemaal gratis!
image
Coolblue maakt betaalmethode van sinterklaasrijm
Coolblue lanceert rond het sinterklaasfeest een nieuwe betaalmethode ‘Pay per note’. Daarmee kan de klant via een gedicht een aankoop doen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Monitor Consumentengedrag: combi on- en offline shoppen populair met feestdagen
Heb jij je sinterklaas- en kerstcadeautjes al in huis? Nee? Dan kan het wel eens dringen worden in de 'stenen' winkels. Op 12 november schreef Het Parool namelijk dat het Amsterdamse MKB haar hart vasthoudt, omdat ze bang is voor te drukbezochte winkels bij verkorte openingstijden. Ook FNV vreest voor agressieve toestanden in winkels.
lees verder
twitter facebook linkedin
Hoofdredacteur CustomerFirst gezocht (40 uur)
[advertorial] Heb jij affiniteit met, en/of ervaring in de wereld van klantcontact, klantenservice en customer experience en ben je toe aan een nieuwe journalistieke uitdaging? Lees dan snel onze vacature Hoofdredacteur CustomerFirst.
image
Intracto Group neemt Entopic over
Intracto Group, dat momenteel gerebrand wordt tot iO, neemt het Amsterdamse contentmarketingbureau Entopic over.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
DVS lanceert plantbased spek
Het is voor veel vleesliefhebbers het laatste dat ze op zouden geven: de lekkernij die spek heet. 'En waarom zou je? Want vandaag introduceren we bij Albert Heijn: ons vegan Specktakel', meldt De Vegetarische Slager trots.
lees verder
twitter facebook linkedin
Eerste keynote sprekers bekend!
[advertorial] De eerste 2 sprekers voor het Branded Content Event op 27 januari 2022 zijn bekend. Kelly Siemons, Manager Media bij Bol.com, komt een keynote sessie verzorgen over Bol.com: Hoe werkt Branded content voor de winkel van ons allemaal. Noud Schartman, Promovendus bij VU en Validators, verzorgt deze dag ook een sessie. Het onderwerp van zijn sessie is: Zo vergroot je het marktaandeel van jouw merk met Branded content. Al met al een informatieve en hele interessante dag. Bestel snel je kaartje met korting!
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.