Wat levert dat haar op?
Online versie
KRO - NCRV
Word lid   
Column Annemiek Schrijver
Verwachtingen loslaten
Annemiek mag dan wel een chronische op-tijd-komer zijn, dat geldt natuurlijk niet voor iedereen. Of zij zich stoort aan mensen die wél te laat komen? Nee hoor. ‘Wat tijdsmanagement betreft heb ik alle verwachtingen losgelaten. Helpt enorm.’
Lees verder   
Zentijd
Pak je rust
Op verjaardagsvisite, de was opvouwen en óók nog even dat ene mailtje beantwoorden: we hebben het er maar druk mee. Vind je het moeilijk om een rustmoment te vinden? Met deze yogales leer je elke dag wat meer te ontspannen.
Ik doe mee   
Heilige van de dag
Heilige Naam van Maria
Sinds 1684 viert de Kerk op 12 september het feest van de Heilige Naam van Maria, ter herinnering aan het Beleg van Wenen, waarbij de Ottomanen werden verslagen door een katholieke coalitie.
Lees meer   
Geloofsgesprek
75 jaar Zonnebloem
De Zonnebloem viert haar 75-jarig jubileum en streeft nog steeds naar een samenleving waarin mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos kunnen deelnemen. Een gesprek met de directeur Marc Damen.
Bekijk hier   
Ik geef aan goede doelen
Ja
 
Nee
Uitslag vorige stelling

Ja
‘Ik voel me gezegend om in een stukje van de wereld te leven met afwisselende seizoenen!’  


Nee
‘Ik zit nog in de ontkenningsfase.’

Zin in morgen
Een kwestie van liefde
Wie in de Amsterdamse binnenstad rondloopt, komt er zeker eentje tegen: de vrolijk versierde fietsen van Flower Bike Man Warren. Er schuilt een bijzonder verhaal achter zijn tweewielers. ‘Waarom ik dit doe? Het is een kwestie van liefde.’
Lees het hier   
De verwondering
Het avontuurlijke pad
‘Durven is even je evenwicht verliezen, niet durven is jezelf verliezen.’ Dit citaat van Kierkegaard gaat al een heel leven mee met filosoof Stine Jensen. Het inspireert haar altijd voor het avontuurlijke pad te kiezen.
Lees hier meer   
Kloostercast
Worst voor Sint Clara
Het brengen van worst naar het Clarissenklooster in Mechelen in de hoop op goed weer. Toen dit klooster haar deuren sloot, ging het gebruik over naar klooster Wittem. Rector Henk Erinkveld vertelt over dit oude gebruik.
Luister hier   
Meer van KRO-NCRV
Een huis vol
6 tips tegen voedselverspilling van de families uit Een huis vol
Bij de families Bakhcha, Blom, Cudogham en Wildeman uit Een huis vol staat er elke dag een maaltijd voor een groot gezin op tafel. Hoe zorgen zij er voor dat ze zo min mogelijk eten weggooien?
Naar de tips   
Wat vind je van onze nieuwsbrief?
Leuk   
 
Kan beter   
KRO - NCRVservice@kro-ncrv.nl
035-6726880
Postbus 200 1200 AE Hilversum
facebook Instagram
Je ontvangt deze e-mail omdat je ingeschreven staat voor de Levensbeschouwing-nieuwsbrief van KRO-NCRV