Muziek blijkt een leermeester
Online versie
KRO - NCRV
Word lid   
Column Annemiek Schrijver
Mysterie van het leven
Sinds kort is Annemiek begonnen met blokfluit spelen. De fluit blijkt een waardevolle leermeester te zijn. ‘Nooit gedacht dat een muziekinstrument mij het mysterie van het leven zou tonen.’
Lees verder   
Kloostercast
Vriendschap
'Een vriendschap overkomt je, het kan soms wel jaren of een leven lang duren. Als je een goede band hebt kan het tegen een stootje. ‘Net als liefde is vriendschap moeilijk te definiëren'.
Luisteren   
Vriendschap is belangrijker dan romantische relaties
Ja
 
Nee
Uitslag vorige stelling

Ja
‘Nu ik met pensioen ben, kan ik als avondmens eindelijk ontsnappen aan het maatschappelijk gewenste ritme. Wat doet me dat goed!’
 

Nee
‘Ik houd van de morgenstond: een nieuwe dag: fris, licht, met de belofte van nieuwe kansen. Nieuwsgierig naar wat er kan gebeuren.’

Enquête
Mening gevraagd
Wil je meedenken over de levensbeschouwelijke programma’s van KRO-NCRV? Vul dan deze enquête in, het kost je slechts 4 minuten.
Meedenken   
Zin in morgen
Een frisse duik
Krijg jij de bibbers als je denkt aan zwemmen in koud water? Nergens voor nodig! Een frisse ochtendduik in de buitenlucht is namelijk heerlijk en nog gezond ook. Dit zijn de voordelen van buiten zwemmen.
Lees ze hier   
De verwondering podcast
Het platteland lonkt
De ruimte roept, de vrijheid lonkt, het avontuur knipoogt. Annemiek Schrijver wil gaan wonen op het platteland. Maar wat moet een stadse daar? Annemiek zoekt het uit in De verwondering podcast.
Beluister hier   
Heilige van de week
De gezegende vrouw
Op 31 mei gedenken we het bezoek van Maria aan haar nicht Elisabeth. Daarbij werden volgens het Evangelie van Lucas belangrijke woorden gesproken: 'Gij zijt de gezegende onder de vrouwen.'
Lees meer   
Persoonlijke groei
Tegels wippen
Kan jouw straat wel wat meer groen gebruiken? Met dit stappenplan leg jij heel makkelijk zelf een geveltuintje aan. Goed voor de natuur én voor jezelf!
Handige tips   
Meer van KRO-NCRV
Morgen kan groener
Veertje in een doos eieren: bewuste marketing of toeval?
De Keuringsdienst hoorde in de wandelgangen dat veertjes in eierdozen in de supermarkt bewust aan de verpakking toegevoegd worden. Maar wat is daarvan waar?
Lees het hier   
Wat vind je van onze nieuwsbrief?
Leuk   
 
Kan beter   
KRO - NCRVservice@kro-ncrv.nl
035-6726880
Postbus 200 1200 AE Hilversum
facebook Instagram
Je ontvangt deze e-mail omdat je ingeschreven staat voor de Levensbeschouwing-nieuwsbrief van KRO-NCRV