‘Deze leegte ervaar ik als wonderlijk weldadig’
Online versie
KRO - NCRV
Word lid   
Column Annemiek Schrijver
Weldadige leegte
Na alle passies en paasvieringen is het stil geworden. ‘Je zou er somber van kunnen worden. Of opgewonden’, schrijft Annemiek in haar nieuwe column. ‘Deze leegte ervaar ik als wonderlijk weldadig.’
Lees verder   
Kruispunt
De nieuwe katholieken
Het aantal katholieken daalt al jaren gestaag. Toch waren er in 2022 bijna 8000 doopsels en toetredingen tot de katholieke kerk, dat is meer dan vóór de coronatijd. Wat drijft ze een kerk in die leegloopt?
Lees meer   
Zin in morgen
Hedendaags pelgrimeren
Behoefte aan verstilling, inspiratie én een stevige portie lichaamsbeweging? Ga pelgrimeren! Zin in morgen stippelt een route voor je uit.
Bekijk hier   
Ik wil een pelgrimstocht maken
Ja
 
Nee
Kloostercast
Ben je wakker?
We staan nooit stil bij het verbijsterende wonder dat er überhaupt zoiets bestaat als wakker zijn. Alleen als je wakker bent kun je met aandacht leven, zegt Hugo Beuker, kluizenaar in Warfhuizen.
Beluister hier   
Zin in morgen
Dans je gelukkig
Je hoort je favoriete nummer en móet gewoon bewegen. Of je hebt een etentje met vrienden dat dansend in de huiskamer eindigt. Dansen geeft een lekker gevoel. Kan het je ook echt gelukkiger maken?
Lees het hier   
Heilige van de week
Internetheilige
Sint-Isidorus, schrijver van een van de eerste Europese encyclopedieën, waarin zo ongeveer alle kennis van zijn tijd stond. Omdat hij daarmee een soort database creëerde, is Isidorus de internetheilige.
Lees meer   
Meer van KRO-NCRV
Lief gebaar
Maak kans op 2 kaarten voor Impact Night
Als lief gebaar geven wij je de kans om 2 kaarten te winnen voor Impact Night, met optredens van o.a. Rita Ora, Numidea, Bizzey en Kraantje Pappie. Een avond met muziek en inspirerende verhalen, gericht op het creëren van een lievere wereld. Wil jij kans maken?
Meld je aan!   
Wat vind je van onze nieuwsbrief?
Leuk   
 
Kan beter   
KRO - NCRVservice@kro-ncrv.nl
035-6726880
Postbus 200 1200 AE Hilversum
facebook Instagram
Je ontvangt deze e-mail omdat je ingeschreven staat voor de Levensbeschouwing-nieuwsbrief van KRO-NCRV