Bestel het Seasons XXL tuinboek op www.seasons.nl
Seasons
tuinfavoriet
Stokroos in de schijnwerper

De stokroos bloeit in volle glorie, en glorieus is ‘ie zeker. De plant kan wel 3 meter hoog worden en de kleurrijke bloemen fleuren elke (gevel)tuin op. Met de juiste verzorging (knip de uitgebloeide bloemen weg!) en een dosis liefde houd je ze de hele zomer mooi.

Seasons
mis ‘m niet
Seasons augustus

In de nieuwe editie van Seasons geven we je de leukste stylingtips voor zonnebloemen en lees je over reizen & koken in Engeland, kruiden van het landgoed, logeren op het Franse platteland, wandelen langs vennetjes en bloeiende heide in Drenthe en meer! Bestel deze editie nu en betaal geen verzendkosten.

Seasons
advertorial
Langeafstandswandelen voor beginners

Wanneer was de laatste keer dat je iets voor de eerste keer deed? De Alpe-Adria-Trail in Karinthië loopt van de gletsjer tot aan de zee en biedt ideale etappes voor lange-afstandswandelaars terwijl je geniet van de afwisselende natuur.

Seasons
seizoensrecept
Zomerse aardbeien-brownietaart

De smaken van zoete, sappige aardbeien en donkere chocolade zijn een match made in heaven en komen samen in deze tongstrelende taart. Met een takje citroenverbena uit de tuin als finishing touch is dit een pure traktatie.

Seasons
diy
5x bloemen drogen

Pluk nu de meest betoverende bloemen die je kan vinden en vereeuwig ze door ze te drogen. Dit kan op verschillende manieren, dus er is altijd een aanpak die bij je past. Na het drogen verdienen de bloemen natuurlijk een mooie plek in huis!

Seasons
dit wil je weten
Langer plezier van zonnebloemen op vaas

Een prachtige bos zonnebloemen is letterlijk het zonnetje in huis. Helaas staan zonnebloemen erom bekend snel te gaan hangen. Niet getreurd, we delen een aantal handige tips met je die ervoor zorgen dat je langer plezier hebt van je boeket.

Seasons
zo gepiept
Maak zelf anti-muggenkaarsen

De zomer is in volle gang en dat betekent dat we zo lang mogelijk buiten willen zijn. Fijne avonden in de tuin die je niet wilt laten verstoren door muggen. Houd ze op afstand met deze anti-muggenkaarsen. Ze zijn makkelijk zelf te maken en geuren ook nog eens lekker!

Seasons
advertorial
Wandelen in Duitsland: Eifelsteig

Maak je graag meerdaagse wandelingen? Wat dacht je van de Eifelsteig?
In 15 etappes door de Eifel van Aken naar Trier. Door bossen en vlaktes, langs vulkanen en meren en door dorpjes en stadjes. Puur wandelgenieten en toch maar net over de grens.

Volg Seasons ook op
Seasons - Instagram Seasons - Facebook Seasons - YouTube Seasons - Pinterest
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden