hemelse klanken uit een zeecontainer | maak kans op filmkaartjes | prachtige kiezelkunst
 SUPER DEAL!

SUPER DEAL!

Zin Magazine 10: slechts € 3,75 (inclusief gratis verzending)
Zin
Mozaïeken 2.0
Kiezelkunstenaar Justin Bateman

Veel hedendaagse kunstenaars laten papier voor wat het is en toveren met hun kunst saaie straten en muren om tot levendige meesterwerken. De Britse kunstenaar Justin Bateman doet het weer anders: hij maakt bijzondere kiezelkunst. Van stenen creëert hij zeer gedetailleerde portretten in de vrije natuur.

Zin
Historische steden, overweldigende natuur en natuurlijk de wijnfeesten
Ontdek Dresden in de herfst

Dresden en de regio Elbland bieden de perfecte combi tussen een stadsbezoek en genieten van rust en natuurschoon. Een bezoek met een ‘groene tint’, want de omgeving is bijzonder natuurrijk. Dresden ligt in de Saksische Wijnstraat, een pittoresk wijnbouwgebied tussen bossen en heidevelden met kastelen, wijnstadjes als Radebeul en Meissen, waar rond de maandwisseling september naar oktober elk jaar de welbekende wijnfeesten plaatsvinden.

Zin
Gratis tickets
Win kaartjes voor de aangrijpende film Pink Moon

Euthanasie is geen gemakkelijk onderwerp en juist daarom een prachtig uitgangspunt voor een drama. In Pink moon probeert een jonge vrouw te begrijpen waarom haar vader dood wil. Een aangrijpende film waarvoor wij maar liefst 8x 2 vrijkaarten mogen weggeven.

Zin
Het KMSKA heropent + 14 tips voor Antwerpen-Zuid
Museumdirecteur Willems: ‘De collectie evenaart die van het Rijksmuseum, maar dan iets kleiner’

Elf jaar was het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA, in Antwerpen-Zuid) gesloten voor het publiek. 24 september is de heropening! Wij spraken directeur Carmen Willems over dit bijzondere museum en de verbouwing. Plus: 14 tips voor Antwerpen-Zuid, tegenwoordig de leukste wijk van Antwerpen!

Zin
Hemelse klanken uit een Utrechts zeecontainer
VR-installatie brengt Bach-kapel Himmelsburg weer tot leven

Van buiten een oude scheepscontainer, van binnen een audiovisuele belevenis. Op het Neude in hartje Utrecht, voor de bibliotheek, stap je nog tot en met 4 september in een zeecontainer in de virtuele wereld van de verwoeste kathedraal Himmelsburg. Je kunt dat magnifieke gebouw – waar Bach zijn muziekstukken componeerde en dat dus niet meer bestaat – bezichtigen terwijl je zijn klassieke stukken beluistert. Ga snel, nu het nog kan!

Zin
Leesfragment
Voorproefje uit de nieuwe toproman van Stephen Fry

Acteur, journalist, dichter, komiek, tv-presentator, filmregisseur én schrijver: de Engelse Stephen Fry is het allemaal. En bijzonder succesvol. Zijn derde roman is behalve grappig vooral een verhaal dat tot nadenken stemt. Als de jonge historicus Michael Young zijn proefschrift over de jeugd van Hitler heeft afgerond, ontmoet hij de bejaarde natuurkundige Leo Zuckerman, die de Holocaust overleefde en een machine heeft uitgevonden, waarmee de geschiedenis kan worden aangepast. Zouden de twee in staat zijn de geboorte van Hitler te verhinderen? Maar wat heeft dat voor gevolgen voor het verloop van de geschiedenis?

Zin
13 – 17 september in Jaarbeurs Utrecht
Met 75% korting naar de 50PlusBeurs

De 28ste editie van de 50PlusBeurs biedt informatie, entertainment en voordeel. Ontmoet bekenden als Ivo Niehe, Francis van Broekhuizen en Erik Scherder. Ticket nu slechts € 5 i.p.v. € 20 bij bestelling vóór 10 september 2022. Actiecode: ZIN22

Zin
Weer in de schoolbanken
Til je leiderschap naar een hoger niveau

Start dit najaar met deze inspirerende collegereeks op Nyenrode en leid jouw organisatie naar nieuwe resultaten en duurzame prestaties. Prof. dr. Marcel Levi, prof. dr. mr. Bas Kodden, prof. dr. Lidewey van der Sluis, Toon Gerbrands en Luitenant-Generaal b.d. Mart de Kruif geven hun visie op leiderschap in turbulente tijden en leren jou dit toe te passen in je eigen praktijk.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden