Apple fjerner App Store - sådan undgår du, at din ældre iPhone bliver ubrugelig
Apple lukker af for blandt andet Siri, Apple TV+ og App Store på ældre iPhones, iPads og Mac-computere. Se her, hvordan du undgår, at din enhed bliver ubrugelig.
Se mere her
ANNONCE
Tjek nu: Hvad kan andre se om dig på Facebook?
Hvad dukker op, når en vildt fremmed søger på dig på Google og lander på din Facebook-profil? Det kan du få at vide på få sekunder med dette smarte tip. Mange af os har nemlig mere liggende til offenligt skue, end vi går og tror.
Se mere her
Nyt værktøj i Edge: Opret unikke billeder ud fra dine egne ord
Med den nye udgave af Edge-browseren får du værktøjet Image Creator i menuen til højre. Med det kan du indtaste et par beskrivende ord, og så oprettes unikke billeder, som verden aldrig før har set. Vi viser dig hvordan.
Se mere her
Afsløring: Google tvinger dig til at slette filer fra Google Drev
Er du også blevet bedt om at slette filer i Google Drev? Vi kan nu afsløre, at der findes en grænse for, hvor mange filer du må lagre i dit Drev - uanset hvor meget plads du har betalt for.
Se mere her
3 gode grunde til, at du bør vælge denne videoafspiller
Når vi skal afspille videoer på pc'en, bruger vi programmet Media Player Classic BE - og det er der særligt tre gode grunde til. Se her, hvorfor vi foretrækker netop dette program.
Se mere her
Sandt eller falsk: Hvordan skal du egentlig behandle pc-batteriet?
Du kan forlænge levetiden på batteriet i din bærbare computer ved at tage en række forholdsregler, men nogle råd er blot myter uden hold i virkeligheden.
Se mere her
Bliv klogere i Fordelszonen:
Wise Care 365 - rens og optimer computeren
Med programmet Wise Care 365 kan du gøre en træt og langsom pc hurtig igen.
Se mere her
Kom godt i gang med Windows 11 med ny e-bog
Uanset om du allerede har skiftet til Windows 11 eller du overvejer at gøre det, får du hjælp til at få det bedste ud af Windows 11 i vores nye e-bog. Se her, hvordan du får fat i den.
Se mere her