12 juli 2023
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Arbeidsinspectie waarschuwt supermarkten vanwege zwaar werk bezorgers
[Nieuws] De Arbeidsinspectie vindt dat bezorgers van de vijf grootste supermarkten van Nederland beter beschermd moeten worden. De supermarkten hebben hiervoor een waarschuwing gekregen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
VanMoof staakt verkoop fietsen
[Nieuws] E-bike specialist VanMoof neemt tijdelijk geen nieuwe bestellingen meer aan. De verkoop is tijdelijk stilgelegd, volgens VanMoof om de productie en levering van bestaande bestellingen bij te kunnen benen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Blijf up-to-date met de nieuwste trends en best practices met het NIMA Marketingfacts Jaarboek 23-24
[Advertorial] Met bijdragen van meer dan 30 marketingexperts en actuele inzichten over onderwerpen als data analytics, customer experience en marketing-ethiek, is dit het meest actuele naslagwerk over marketing in Nederland. Of je nu een professional, docent of student bent, dit boek is een onmisbare bron van kennis en inspiratie.
image
image
About You schrijft nog wel verlies, maar is op de goede weg
[Nieuws] Modeplatform About You heeft de resultaten van het eerste kwartaal van diens boekjaar 2023/2024 – dat eindigt op 31 mei – bekendgemaakt. Daarin maakt het bedrijf melding van een brutoresultaat dat ‘eerder dan gedacht’ in de zwarte cijfers staat. Onder de streep staat nog wel een verlies.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
'Nederland goed voor 5 procent Europese e-commerce omzet'
[Nieuws] De Nederlandse e-commercemarkt zit weer in de lift. Dat concludeert vastgoedorganisatie CBRE op basis van Europees onderzoek. Nederland hoort bij de top-6 e-commerce landen in Europa, die samen goed zijn voor 72 procent van de totale Europese e-commerce-uitgaven.
twitter facebook linkedin
lees verder
Shopping Today keert terug op 12 oktober 2023
[Advertorial] Shopping Today, het grootste e-commercekennisevent van Nederland, keert terug op donderdag 12 oktober 2023 in DeFabrique in Utrecht. Dit is dé kans om jezelf klaar te stomen voor de digitale toekomst en jouw webshop naar nieuwe hoogten te brengen. Bestel nu je ticket en verzeker jezelf van een plek op dit inspirerende event.
image
image
Thuiswinkel.org: ‘Nieuwe regering dient een faciliterende rol te spelen’
[Nieuws] De e-commerce sector heeft ruimte nodig om te innoveren. Een nieuw kabinet moet dit stimuleren en dient een faciliterende rol te spelen. Dat stelt branchevereniging Thuiswinkel.org als reactie op de val van het kabinet.
twitter facebook linkedin
lees verder
De Grand Prix Content Marketing zoekt jou!
[Advertorial] We reiken Awards uit aan de meest succesvolle contentstrategieën en kennen Bekroningen toe aan uitblinkende contentproducties. Ben jij creatief, content maker of marketeer? Stuur dan jouw cases in voor de prestigieuze Grand Prix Content Marketing. De deadline voor inschrijven is 13 september. Mis het niet!
image
image
Bol.com weet genoeg en neemt nu al de rest van Cycloon over
[Nieuws] Bol.com neemt eerder dan gepland de rest van de aandelen van bezorgdienst Cycloon over. In eerste instantie zou dat pas in 2026 gebeuren.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.