Steeds meer thuiswerkers, veilig gedrag, afspraken over PBM, opleidingsgids 2021
Arbo Online
Ontwikkeling
Online versie
Zo bouwt u aan vertrouwen
Arbo-adviseur, zo bouwt u aan vertrouwen
Bent u als arbo-adviseur goed in het geven van workshops? Of doet u het beter bij een-op-een-adviezen? Hoe het ook zij, vertrouwen is de sleutel tot een goede prestatie. Wanneer anderen er geen vertrouwen in hebben, komt u als adviseur geen stap verder. 
Meer klachten
Steeds meer thuiswerkers en meer klachten
Steeds meer mensen werken thuis. En een groeiend deel van de werkenden in ons land verwacht dat ook na de coronacrisis te blijven doen.Toch hebben veel thuiswerkers steeds meer last van mentale en fysieke klachten.
Veilig gedrag
Wat u moet weten over veilig gedrag
Hoe maakt u de werkvloer veiliger? Het draait daarbij niet alleen om werken met veilige machines, gereedschappen, apparaten en installaties. Minstens zo belangrijk is veilig gedrag.
Afspraken over PBM
Afspraken over PBM: dit zijn de verplichtingen
Bij veel werkzaamheden is het dragen van persoonlijke beschermings-middelen (PBM) nodig. PBM mogen pas worden gebruikt als bronmaatregelen onmogelijk zijn. Dan moet de werkgever deze gratis ter beschikking stellen aan werknemers.
Opleidingsgids 2021
Nieuw en volledig digitaal, heeft u hem al gezien?
Klaar om nieuwe kennis op te doen en uw vaardigheden aan te scherpen? Oriënteer u dan in de opleidingsgids 2021 op de mogelijkheden en bekijk onze trainingen.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright