Burgerklok Lauwersgracht wordt gerestaureerd en een lezing over het slavernijverleden 
͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
6 september 2024
ArnhemMail
Een bakstenen muur met in het midden een scheur in de stenen.
We hebben een aanpak gelanceerd voor inwoners met funderingsschade aan hun huis. Een nieuw plan moet particuliere woningbezitters helpen die bezorgd zijn over de staat van hun fundering. Funderingsproblemen kunnen niet alleen financiële gevolgen hebben, maar ook de gezondheid, leefbaarheid en veiligheid van bewoners beïnvloeden. Daarom zet de gemeente Arnhem zich in om alle huiseigenaren met funderingsproblemen te ondersteunen en te helpen waar mogelijk. 
Lees meer Pijl
Een auto staat aan de laadpaal bovenop het dak van de voormalige V&D.
Het Arnhemse kantoorgebouw Journey Offices heeft een behoorlijk grote elektriciteitsaansluiting. De stroom werd tot een paar jaar geleden gebruikt voor de 8 roltrappen. Maar de roltrappen zijn eruit, en dus is de stroom beschikbaar voor de 40 laadpunten die deze week geopend werden.
Lees verder Pijl
Oud beeld van Arnhem
We lieten onderzoek doen naar sporen van het slavernijverleden in Arnhem. Dat leverde veel nieuwe informatie en inzichten op. Wij vertellen u daar graag meer over in een lezing. We staan stil bij hoe het slavernijverleden nog steeds doorwerkt in ons dagelijks leven en hoe dat in de Arnhemse samenleving beleefd wordt.  
Lees verder Pijl
De Burgerklok. De klok hangt in een blauwe stellage die in het water staat.
De Burgerklok in de Lauwersgracht wordt verwijderd voor groot onderhoud. Het volledige constructiewerk wordt weggehaald en gerepareerd. Het verwijderen van de klok duurt van 23 tot en met 25 september.
Lees verder Pijl
Ook werken voor Arnhem?
Logo wij werken voor Arnhem

We zoeken nieuwe collega's. Op dit moment hebben wij meerdere openstaande vacatures. Bijvoorbeeld:
 Al onze vacatures vindt u op www.werkenvoorarnhem.nl
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door de gemeente Arnhem en verschijnt 1 keer per week. U ontvangt deze omdat u zich hier voor heeft ingeschreven. Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u zich altijd uitschrijven.
Contact
Telefoon
Website
Volg ons op
Facebook X LinkedIn Instagram
Algemeen