Bewegend Bos deze zomer op 4 plekken in Arnhem
͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
7 juni 2024
ArnhemMail
Peren hangen in een perenboom in Arnhem.
Op de site van de gemeente Arnhem staat een plukkaart met de locaties van noten- en fruitbomen op openbare plaatsen. Liefhebbers van tamme kastanjes, kersen, appels en ander gezond en vers voedsel mogen hiervan gratis plukken. 
Lees verder Pijl
Bewegend Bos op het Johnny van Doornplein
Deze zomer staat het Bewegend Bos op 4 plekken in Arnhem: het Johnny van Doornplein, Land van de Markt, de Oude Stationsstraat en rond het stadhuis. De tijdelijke bomen staan in ruime bakken met beplanting eromheen.
Lees verder Pijl
Afvalbakken in het natuurgebied de Bakenhof
In het natuurgebied de Bakenhof in Arnhem-Zuid willen we de overlast van zwerfafval verminderen. Daarom zijn er afvalbakken geplaatst. Bij de bakken hangen speciale zakjes. Verzamel je afval en gooi het in de afvalbakken.
Lees verder Pijl
Een groep vrouwen met bloemetjesjurken aan, ze steken vrolijk hun armen in de lucht.
In 'VEERKRACHT on tour' brengen ouderen uit Arnhem een voorstelling over veerkracht door middel van spel en zang. De inhoud van de voorstelling komt voort uit meer dan 140 persoonlijke verhalen. Komt u ook?
Meer informatie en aanmelden Pijl
Romeinse haarnaald uit de 1e/3e eeuw
Ten zuiden van Boerderij de Buitenplaats in Schuytgraaf hebben de afgelopen jaren archeologische onderzoeken plaatsgevonden. Dat hier in de Romeinse tijd al mensen leefden bleek uit de vondst van een gebroken bronzen naald. Deze werd met een metaaldetector in een bodemlaag gevonden. 
Lees meer Pijl
Logo wij werken voor Arnhem.
We zoeken nieuwe collega's. Op dit moment hebben wij meerdere openstaande vacatures. Bijvoorbeeld:Al onze vacatures vindt u op www.werkenvoorarnhem.nl.
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door de gemeente Arnhem en verschijnt 1 keer per week. U ontvangt deze omdat u zich hier voor heeft ingeschreven. Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u zich altijd uitschrijven.
Contact
Telefoon
Website
Volg ons op
Facebook X LinkedIn Instagram
Algemeen