Bronsveenhof: meer, leuker en groener spelen
͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
26 juli 2024
ArnhemMail
Vergroend gebied naast het Provinciehuis met bomen en bloemen
De gemeente maakt voor de komende 2 jaar € 1.923.000 vrij uit het Klimaatfonds en het Klimaatadaptatiefonds om te zorgen voor extra groenprojecten in de stad. Dit besluit zorgt onder andere voor een groot project in het Arnhems Broek en een reeks grotere vergroeningsprojecten op verschillende plekken in de binnenstad.
Lees verder Pijl
Vergroende speeltuin Bronsveenhof met bomen, planten, struiken en gras
De speeltuin bij het Bronsveenhof is helemaal vernieuwd. Er zijn bomen, struiken, planten en gras bijgekomen. Ook zijn er moestuinbakken geplaatst door de buurtbewoners met de door hen uit het plein gewipte tegels.
Lees verder Pijl
Een fiets en een gele scooter in de Bakkerstraat
Sinds 1 juni 2024 kunt u subsidie aanvragen voor het slopen van uw oude brommer of snorfiets van voor 2013. Als u voldoet aan de voorwaarden, krijgt u € 400. Gaat u na de sloop een e-bike of e-scooter aanschaffen? Dan krijgt u maximaal € 800. 
Lees verder Pijl
Wegwerkzaamheden
Van 19 augustus tot 4 september wordt er gewerkt aan de Ir. Molsweg, de Malburgseveerweg en de Malburgse sluis. De Ir. Molsweg wordt veiliger en het werk wordt in 2 stappen uitgevoerd. 
Lees verder Pijl
Ook werken voor Arnhem?
Logo wij werken voor Arnhem

We zoeken nieuwe collega's. Op dit moment hebben wij meerdere openstaande vacatures. Bijvoorbeeld:
 Al onze vacatures vindt u op www.werkenvoorarnhem.nl.
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door de gemeente Arnhem en verschijnt 1 keer per week. U ontvangt deze omdat u zich hier voor heeft ingeschreven. Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u zich altijd uitschrijven.
Contact
Telefoon
Website
Volg ons op
Facebook X LinkedIn Instagram
Algemeen