Ruil nu je oude brommer of snorfiets in en Malburgen vooruit door nieuwe groene speelroute
͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
14 juni 2024
ArnhemMail
Twee vrouwen met krullend haar zitten achter een laptop die op tafel staat.
Sinds deze week kunnen inwoners van Arnhem via de website van gemeente Arnhem ook digitaal een bijstandsuitkering aanvragen. De gemeente zet zich in om de aanvraag zo laagdrempelig mogelijk aan te bieden. Inwoners worden stap voor stap meegenomen door de aanvraag. 
Lees verder Pijl
Mannen hangen aan een apenslingerpergola
De bouw van de apenslingerpergola in Malburgen is begonnen. Ook komt er op deze plek een tuin. Samen met de pergola op winkelcentrum De Drieslag is dit het begin van een nieuwe groene speelroute door Malburgen. De wijk gaat er op vooruit en wordt steeds groener, socialer en leuker.
Lees verder Pijl
Een gele brommer staat in een winkelstraat in Arnhem.
Er komt opnieuw een subsidieregeling voor de sloop van oude brom- en snorfietsen en voor de aanschaf van een nieuwe elektrische brommer, scooter, snorfiets of fiets. Gelrepashouders ontvangen meer subsidie, zodat er voor hen ook minder financiële drempels zijn om van de regeling gebruik te maken. 
Lees verder Pijl
Een luchtfoto van de nieuwe buurt in Schuytgraaf-Noord.
Dola de Jong, Constance Gerlings en Lizzy Dorp. Allemaal Arnhemse vrouwen die op hun eigen manier streden tegen discriminatie en vervolging, of voor meer vrouwenrechten. In Schuytgraaf-Noord worden hun namen, samen met die van 6 andere vrouwelijke activisten, vereeuwigd in een straatnaam in een nieuw te bouwen buurt.
Lees verder Pijl
Een houten bankje met daarop de tekst: 'Arnhemse bomen vertellen'
Welke verhalen vertelt een van de 370 jaar oude Poortwachters in het park Gulden Bodem? En hoe ademt de Rode Beuk bij Zijpendaal? Wat bomen normaal verborgen houden, wordt deze zomer onthuld in Arnhem. Ter ere van de 125e verjaardag van park Sonsbeek is de wandelroute ‘Arnhemse bomen vertellen’ gemaakt. 
Lees meer Pijl
Een verkeersbord, driehoek met een rode rand en een wegwerker erop.
Op maandag 17 juni starten we met werkzaamheden aan de Johan de Wittlaan en het fietspad vanaf de Valckenierstraat/ Stadhoudersstraat. We verbreden het fietspad en versmallen de rijbanen om de veiligheid en het gemak voor fietsers te verbeteren. We verwachten dat de werkzaamheden op 16 augustus klaar zijn.
Lees verder Pijl
Logo wij werken voor Arnhem.
We zoeken nieuwe collega's. Op dit moment hebben wij meerdere openstaande vacatures. Bijvoorbeeld:
 
Al onze vacatures vindt u op www.werkenvoorarnhem.nl.
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door de gemeente Arnhem en verschijnt 1 keer per week. U ontvangt deze omdat u zich hier voor heeft ingeschreven. Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u zich altijd uitschrijven.
Contact
Telefoon
Website
Volg ons op
Facebook X LinkedIn Instagram
Algemeen