Årsprogrammet for sæson 2017 er endelig ude - og i maj og juni kan du opleve 4 gratis sommerkoncerter
Sæsonprogrammet for 17/18 er ude nu!
Vi er glade for endelig at kunne præsentere årsprogrammet for SÆSON 17/18. Det trykte program kan hentes nu i Musikhuset Aarhus, men du kan downloade det allerede nu fra vores hjemmeside. Det bliver på alle måder en sæson, der fortsætter det høje niveau fra første halvdel af Kulturhovedstadsåret og man vil bl.a. kunne opleve en eksperimenterende og nyskabende danmarkspremiere i Aarhus Festuge - samt en af den symfoniske musiks allerstørste udstyrsstykke, Schönbergs Gurrelieder .
SOMMERKONCERT - Unge dirigenter fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium
Som det er en tradition ved Aarhus Symfoniorkester sommerkoncerter, inviterer vi lovende danske og internationale dirigenttalenter på podiet. Til denne koncert er det hele fire dirigenttalenter fra det Kongelige Danske Musikkonservatorium, som vil lede os gennem satserne.

Kom og hør talenterne prøve kræfter med Stravinskijs køligt, strømlinede hyldest til Bach og barokmusikken samt Carl Nielsens vittige og eftertænksomme musikalske beskrivelse af menneskets fire arketyper.

Ons. 24. maj 2017 •
  kl. 19.30 •   Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus •   GRATIS ADGANG

SOMMERKONCERT - Mindful Morning
Tag til Mindful Morning lørdag 10. juni kl. 10-12 på Åkrogen Strand. Lyt til de symfoniske toner fra Aarhus Symfoniorkester, mens du tager en svømmetur, ror, surfer eller stand up padler en tur på bugten, afprøver yoga, tai chi eller chi gong på stranden – eller bare nyder en kop morgenkaffe og et rundstykke.

Fra kl. 10-11 er der live-koncert med musikere fra Aarhus Symfoniorkester. Derefter vil der frem til kl. 12 blive afspillet symfonisk musik indspillet af Aarhus Symfoniorkester.

Lør. 10. juni 2017 •
  kl. 10.00 •   Åkrogen i Egå •   GRATIS ADGANG

SOMMERKONCERT - Nazanin Aghakani & Rima Chacaturian
Den kvindelige iransk-østrigske dirigent Nazanin Aghakhani er et smukt stjerneskud på den internationale musikscene. Ved denne lejlighed får sin debut med Aarhus Symfoniorkester.

Aftenens solist, pianisten Rima Chacaturian vandt det Det Jyske Musikkonservatoriums solistkonkurrence tidligere på året. Hun viser sine evner i Chopin næsten hæsblæsende virtouse: Grande polonaise brillante . Chopin bliver flot indrammet af Beethovens dramatiske Leonora Overture nr. 2 og Joseph Haydns formfuldendte Symfoni nr. 78 .

Ons. 14. juni 2017 •
  kl. 19.30 •   Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus •   GRATIS ADGANG

SOMMERKONCERT - Victor Aviat & Oliver Nordahl
Aarhus Symfoniorkesters solooboist Oliver Nordahl viser orkesterets nye obo d’amore frem i Johan Sebastian Bachs Koncert for obo d’amore . Aarhus Symfoniorkesters instrumentfond har doneret instrumentet, som er fra det velrenommerede tyske firma Gebrüder Mönnig. Instrumentet fik allerede sin ilddåb med Ravels Bolero til festugekoncerten i 2016, men nu får du chancen for igen at dykke ned i og forsvinde i dette unikke instruments helt særlige, varme klang.

Som det er en tradition ved Aarhus Symfoniorkester sommerkoncerter, inviterer vi lovende danske og internationale dirigenttalenter på podiet. Til årets sidste sommerkoncert er det den unge franske dirigent – og oboist(!) – Victor Aviat, der får chancen.

Lør. 17. juni 2017 •
  kl. 12.00 •   Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus •   GRATIS ADGANG

Du har modtaget denne e-mail fordi du har tilmeldt dig Aarhus Symfoniorkester
Vi har sendt denne e-mail til: newsletter@newslettercollector.com.
Du kan afmelde fremtidige mails ved at klikke her.  Afmeld
2017 Aarhus Symfoniorkester, Musikhuset Aarhus, Skovgaardsgade 2C, 8000 Aarhus C telefon: 89409090, symfoni@aarhus.dk


Sent using eMailPlatform