Nieuwsbrief 30 maart - 10 april 2016
Kan ik u verleiden?
Michael Moore & Claron McFadden,
Boi Akih, Ramon Valle, Café Rosso & 
Flint met 'n Pikketanissie

 

HEDENAVOND
THEATERGROEP FLINT | 'N PIKKETANISSIE
wo 30 maart | 20.30 uur | €18

Elke laatste woensdag van de maand brengt Theatergroep Flint de legendarische voorstelling ’n Pikketanissie, de fijnste liederen uit de Jordaan. Een selectie van smaakvolle liederen en ballades uit het roemruchte Jordaanrepertoire. Met frisse arrangementen voert Flint u langs hoogte- en dieptepunten van Neerlands meest bezongen wijk. Met David Vos, Djoeke Klijzing, Joeri de Graaf en Felix Strategier.
Speeldata: 30 mrt, 20 apr, 25 mei, 29 jun
Meer info & tickets

CAFE ROSSO
Elke zaterdagmiddag | 16.00 - 18.00 uur
toegang gratis


Het artistieke team van Café Rosso ontvangt bekende en nieuwe gasten in de foyer van de Roode Bioscoop. Op zaterdag 2 april is Felix Strategier uw host en hij ontvangt dichter Bernard Wesseling, gitarist Joeri de Graaf en regisseur Wim Meuwissen, die zo prachtig kan voordragen. Het programma voor 9 april wordt volgende week gemaakt.
Meer informatie

MICHAEL MOORE & CLARON MCFADDEN 
zo 3 april | 16.00 uur | €20

Na een gedenkwaardig gastoptreden tijdens de Sean Bergin-driedaagse vroegen we saxofonist en klarinettist Michael Moore om een Roode Zondag samen te stellen. Hij nodigde niemand minder dan zangeres Claron McFadden uit om samen met hem een middag te verzorgen vol van (Amerikaanse) poëzie, zang, spoken word en natuurlijk heel veel muziek. Een gedroomde combinatie.
Meer info & tickets

BOI AKIH PLUS
vr 8 april | 20.30 uur | €18

Monica Akihary en Niels Brouwer ontvangen deze avond hun muzikale vrienden. Videast Martijn Grootendorst verzorgde de live-animaties bij het multimediale programma INSPIRAL, waarmee Boi Akih door China tourde. Gitarist Franky Douglas en Niels Brouwer werkten de afgelopen tijd aan nieuw materiaal en cellist Ernst Reijseger treedt al vanaf het prille begin regelmatig met dit wereldduo op.
Meer info & tickets

RAMON VALLE TRIO
zo 10  april | 16.00 uur | €20


De ster van de Cubaanse pianist Ramon Valle schitterde vorig jaar nog tijden de voorstelling van Flint over Paul van Ostaijen. We ontvingen hem al eens samen met trompettist Eric Vloeimans en saxofoniste Tineke Postma. Op zijn eigen Roode Zondag zullen de muren van de Roode Bioscoop wijken als de muziek van zijn Ramon Valle Trio ons tot ver over onze landsgrenzen naar de andere kant van de wereld voert.
Meer info & tickets

Theater de Roode Bioscoop
Hét podium voor muziek, theater en literatuur!






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater de Roode Bioscoop · Haarlemmerplein 7 · Amsterdam, 1013 HP · Netherlands