Kijk je even mee?  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  Bekijk hier de online versie
Beste meneer/mevrouw ,
Samen tegen corona: kinderen zijn de onzichtbare slachtoffers
Onze basisscholen gaan binnenkort gedeeltelijk weer open. Dat is hopelijk het begin van een periode vol verbetering en nog meer goed nieuws. Toch is dit voor kinderen over de hele wereld pas het begin. Zij krijgen te maken met de levensbedreigende gevolgen van corona zoals armoede, honger, geweld en misbruik.

Samen zorgen we ervoor dat we weerstand kunnen bieden aan deze gevolgen. Zoals je hierboven op het kaartje ziet, zijn we druk bezig met het toegankelijk maken van basisvoorzieningen en het leveren van (medische) hulpmiddelen. Een mooie start, maar we zijn er nog lang niet!
Ontdek wat UNICEF doet   Hoe kan ik helpen?
Bekijk de hartverwarmende video van Asher
Asher (4) uit Zambia heeft tips voor álle kinderen die thuis zitten om het coronavirus buiten de deur te houden. In zijn persoonlijke video deelt hij ze met je. Kijk je even mee?
Kinderen moeten blijven leren
Toch naar school dankzij Microsoft en UNICEF
UNICEF en Microsoft hebben de handen ineen geslagen en een onderwijsplatform ontwikkeld: ‘Learning Passport’. Hiermee kunnen kinderen in meerdere landen toch blijven leren.

En dat is iets om trots op te zijn!
Lees meer
 
Hoe reageert UNICEF Supply Division op COVID-19?
UNICEF draait overuren in strijd tegen COVID-19
Dat leidt tot:
• 7 dagen per week shifts in het magazijn
• 34% productietoename
• 65,000+ kits ingepakt in 1 maand
• 12 miljoen goederen
• 72 bereikte landen!
Bekijk de video
 
Hoe kan ik helpen?
 
Wat vind je van deze mail?
 
     
Legal Disclaimer   Contact opnemen
     
Gegevens wijzigen   Afmelden